24. kolo
19.02.2012 12:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Lecce vyloupilo Sienu!

Boj o přežití dnes absolutně ovládlo motivované Lecce, toskánský klub porazilo 4:1 a na záchranu ztrácí pouhé dva body. Siena sice vedla, ale závěr zápasu lépe zvládli domácí.

Dva týmy, jejichž úkolem v téměř každé sezoně vždycky býval boj o záchranu, se dnes po obědě střetli na stadionu Via del Mare. A lepší trávení budou mít určitě domácí, kterým sice nesedl první gól Sieny, ale dokázali nadchnout sebe i své fanoušky dostatečně na velký obrat.

jako první zahrozilo Lecce, konkrétně se o to pokusil Cuadrado. Jeden velký problém muselo Lecce řešit hned o chvíli později, kdy se zranil Andrea Esposito a čeká jej delší prodleva.

Rossettiniho ránu zneškodnil skluzem Massimo Oddo, Franco Brienza ohrozil Benassiho jen stěží. Reginaldo upadl v pokutovém území a ozvala se píšťalka - bohužel pro Sienu za simulaci.

Poté se už ale Siena dočkala oprávněného vedení. Angelo našel centrem Del Grossa a ten volejem zařídil vedení toskánského klubu. Byl to první gól Del Grossa v Serii A.

Hostům ale radost dlouho nevydržela, o chvíli později srovnal na dvakrát Muriel. Pegolo jeho první atak vyrazil, na druhou dorážku už ale nárok neměl - 1:1.

Po přestávce mohl Cuadrado zopakovat svůj úprk po straně a zakončit ho gólem. První část provedl skvěle, k té druhé už se nedostal. Naopak hrozila Siena - Calaió mohl využít zaváhání domácí obrany a skórovat, ale na místě byl opět Benassi.

Muriel dnes proháněl hráče Sieny celé odpoledne, až za svou snahu byl odměněn. Gazzi jej v pokutovém území fauloval a David Di Michele bezpečně poslal domácí do vedení. Benassi měl práci s Brienzou i Calaiem, s oběma střelci si ale poradil.

Cuadrado se dnes branky dočkal, konkrétně deset minut před koncem, kdy proběhl ze své poloviny s míčem vlastně až do branky - 3:1.

A poslední branku přidal v nastaveném čase Davide Brivio, jenž se trefil krásnou střelou z přímého volného kopu. Poslední střela zápasu, poslední hřebík do rakve Sieny. Ta je ale i přes prohru stále o dva body před svým dnešním soupeřem.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boj o záchranu totálně nezvládla Siena naopak Lecce ukázalo,jak se o ní bojuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele