21. kolo
01.02.2012 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

'Zebry' získaly další tři body

Své první branky nové éry v dresu Udinese se dočkal v Juventusu nechtěný Pazienza, který s přestupem našel klid i cestu za záda brankáře Benassiho. Důležitý rozhodující gól zaznamenal Antonio Di Natale.

Udinese minule prohrálo s Juventusem a nyní se mělo prokázat, jak na tom morálka týmu trenéra Guidolina skutečně je. Lecce bylo posíleno překvapivou výhrou nad Interem, což z výsledku činí jejich první domácí vítězství. O absencích obou týmů zde již byla v preview řeč, nutno podotknout, že hůře působí na tým Udinese, které hlavně kvůli Africkému poháru postrádá několik hráčů základní sestavy. Za Lecce nemohli nastoupit například Cuadrado nebo brankář Julio Sergio.

Osmdesát sedm, to je číslo, po kterém následovalo vedení domácích. Ano, už ve druhé minutě se prosadil Michele Pazienza, který se vrací po šesti měsících, strávených na hostování v bohatším z turínských klubů. Přímý volný kop Di Nataleho proměnil ve vedoucí branku a mohl oslavovat.

Antonio Floro Flores poté málem přidal druhou branku, ale nestalo se. A jakoby tato situace probrala hráče Lecce z letargie a začali útočit. A vyplatilo se - David Di Michele napřáhl a poslal míč přesně do šibenice Handanovičovy brány. Srovnáno.

Další šanci Di Nataleho chytil brankář Benussi, Murielova rána se na druhé straně nevešla do brány Udinese. To si ale nechtělo nechat důležité body utéct a přitlačilo.

Floro Flores našel kapitána Di Nataleho a zkušený útočník zajistil svému týmu i fanouškům další klidné spaní. Domácí tak zůstávají na třetím místě, ale podařilo se jim zredukovat ztrátu na čelo, hosté odjíždějí na sestupové pozici.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele