29. kolo
24.03.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Udinese Calcio 1:1

Nezapomenutelná porážka Palerma se nekonala, místo ní se zrodila pouze remíza. Na Miccoliho gól odpověděl před koncem Gabriel Torje.

O vysoké výhře 7:0 ve prospěch hostů z Udinese jsme psali už v preview k zápasu. Kdo čekal něco podobného, nedočkal se. Právě naopak, v zápase to dlouho vypadalo na pouhou jednu branku. Konečnou remízu ale deset minut před koncem stanovil Gabriel Torje, který zastal roli střelce a získal bod pro svůj tým.

Fabrizio Miccoli mohl skórovat už po devíti minutách, jeho tradiční provedení přímého kopu ale Samir Handanovič vystihl. Na druhé straně vychytal Di Nataleho Emiliano Viviano. Po půlhodině se ale domácí mohli radovat. Miccoli překonal ofsajd systém hostí a prudkou ranou nedal Handanovičovi šanci.

Střelu Kwadwa Asamoaha vychytal Viviano, po Miccoliho pádu v pokutovém území se Palermo dožadovalo penalty. Marně. Bránu netrefil ani pozdě dobíhající Abel Hernandéz, a tak šly oba týmy do šaten za stavu 1:0 pro Palermo.

Francesco Guidolin udělal dvě změny v kádru, na hřišti se objevili Armero s Pereyrou. Spolupráce Di Nataleho s Armerem a Asamoahem nevedla ke kýženému gólu, stejně se na druhé straně vedlo Migliacciovi s Miccolim. Udinese bylo jasně lepším týmem a v této fázi zápasu dominovalo. Důkazem budiž střela Di Nataleho nebo zakončení Asamoaha.

Zajímavá situace nastala deset minut před koncem, kdy se Josip Iličič po Ekstrandově faulu před pokutovým územím skácel k zemi, rozhodčí ale místo druhé žluté karty pro hráče Udinese ukázal žlutou kartu za simulování právě palermskému záložníkovi.

Udinese se navíc dočkalo srovnání, když se po chybě Andrey Mantovaniho prosadil střídající Gabriel Torje a svým druhým gólem v sezoně rozhodl o konečné remíze. Udinese je zatím třetí, Palermo okupuje příčku desátou.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
tlaci

očekávám kopu gólu

Reagovat
smazaný uživatel

8-0

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

dva typicky domaci celky... nemuze to dopadnou jinak nez jednickou, tip: 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO !!!

http://uspalermo.6f.sk/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele