19. kolo
22.01.2012 15:00 CET
5 : 3
(3:1)

Reportáž

Palermo přestřílel Janov 5:3

Janov sice vkročil do zápasu na Stadio Renzo Barbera dobře, když se v úvodu ujal vedení, jenže pak Palermo roztočilo svůj gólostroj a utkání nakonec vygradovalo ve velkou přestřelku. Tu lépe zvládli domácí a po výhře 5:3 berou tři body.

Poprvé se měnilo skóre ve 13. minutě. To zafungovala spolupráce nových mužů v sestavě Janova. Sculli našel Gilardina, který poslal míč před bránu na volného Palacia, který se jen šikovně natočil a míč se od něj odrazil do sítě.

Také v domácím dresu se ukázala nová posila, Massimo Donati vysílal dobrou přihrávkou do šance Miccoliho, ale ten přestřelil. Blíže vyrovnání byl posléze Budan, jeho hlavičku však zastavilo břevno. Palermo nicméně ustavičně tlačilo a gól byl jen otázkou času. Přišel ve 27. minutě, kdy si Budan naskočil na Miccoliho centr a překonal Freye.

O deset minut později už Palermo vedlo. Janov nedokázal ubránit rohový kop Iličiče, po němž se opět hlavou trefil Matias Silvestre. Domácím se ještě do poločasu povedlo navýšit náskok, Miccoli přesným pasem našel Mantovaniho, který ve skluzu zvyšoval na 3:1.

Kouč Grifů Marino poslal do druhé půle na hřiště místo mladého obránce Sampirisiho Juraje Kucku a změnil rozestavení na 3-5-2. Byli to ovšem domácí, kdo měli první šanci druhého dějství. Frey byl tentokrát proti Miccolimu připraven. Po hodině hry dostal Janov šanci na návrat do hry, když sudí Romeo nařídil penaltu za Balzarettiho ruku. Pokutový kop bezpečně proměnil Palacio a vykřesal naději pro Rossoblu.

Palermo se však už o vítězství připravit nenechalo. Čtvrthodiny před koncem využil zaváhání Morettiho a přihrávky Budana Miccoliho, obešel Freye a upravil skóre na 4:2. V 84. minutě to bylo ještě veselejší, hlavou se po Miccoliho trestném kopu trefil Migliaccio, a tak gól Boška Jankoviče ze závěrečných minut už nic neřešil. Palermo vyhrálo 5:3.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadte vsechno na vyhru Genoi... zarucenej tip...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele