4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - Cagliari Calcio 3:2

Palermská horká půda jakoby pomáhala domácím a přitahovala dramata v posledních minutách hry. Dnes sem přicestovalo vedoucí Cagliari a opět to byl souboj do posledních chvil!

Cagliari přijíždělo na Sicílii s jasným cílem - uhrát dobrý výsledek, který by tým trenéra Ficcadentiho udržel ve hře o nejvyšší příčky. Záměr byl jasný, provedení horší. Alespoň ze začátku tomu tak bylo, postupem času se Cagliari snažilo zvednout hlavu a souboj ještě pořádně zdramatizovalo.

Začátek totiž domácímu týmu vyšel ukázkově, již v první minutě se prosadil Eran Zaháví, ranou zpoza šestnáctky poslal svůj tým do vedení. Úvod jako hrom v již tak vypjatém utkání ještě napomohl atmosféře. Hosté byli nadále aktivnější, v deváté minutě nahrával Barreto Miccolimu a jeho střela byla zblokována.

Daniele Conti byl poté blízko srovnání, ale před brankářem Tzorvasem minul. Neproměněná šance ho mrzela mnohem po čtvrthodině hry, kdy se prosadil Nicolás Bertolo a domácí vedli už o dvě branky. Těsně před poločasovou přestávkou ještě minul Radja Nainggolan.

Ve druhém poločase se nejprve zranil hostující Pisano a poté se dlouho nic nedělo, hra se ustálila, oba týmy se snažili držet se taktických pokynů trenérů a nic nepředznamenávalo zběsilý konec.

Ten ale přišel a paradoxně ho spustil gól Mauricia Miccoliho z přímého kopu. Za tohoto stavu by nikdo nečekal, že Cagliari ještě zvedne hlavu. Proti byl ale Daniele Conti, který pouhých osm minut po inkasované brance vstřelil důležitý gól. Na ten navíc navázal Nainggolan, když minutu po vypršení řádné hrací doby začal drásat nervy domácím přiznivcům.

Víc ale Cagliari nestihlo a tak všechny tři body zůstávají na půdě Palerma.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele