32. kolo
11.04.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Città di Palermo 0:0

Především díky skvělému výkonu brankáře Viviana se Fiorentina nemohla radovat ze tří bodů a po bezgólové remíze si s Palermem body pouze dělí.

Fiorentina prožívá strašidelnou sezonu, jedno zklamání střídá druhé a ani návrat ztraceného syna Amauriho jí zatím nějak výrazně neprospívá. Brazilský útočník se v Juventusu neprosadil a tak byl poslán na hostování do konce sezony. Velmi výraznou měrou přispěl k nečekaným třem bodům proti Milánu, dnes sahal po stejném výsledku. Ten byl ale zmařen sudími, kteří jeho gól neuznali.

Delio Rossi nemohl pro dnešní večer počítat s Manuelem Vargasem, Camporesem, Rubenem Oliveirou a Perem Kröldrupem. Hosté z Palerma přijeli bez Balzarettiho, Migliaccia a Aguirregaraye. Bertolo, Hernandéz, Mantovani a Donati již připraveni byli. Překvapením jistě bylo nenasazení kapitána Miccoliho, který zůstal na lavičce náhradníků. Škoda, možná mohl být dalším italským kapitánem, který by dnes spasil svůj tým.

Nejprve se ke slovu dostal domácí Amauri, kterého skvěle vychytal Emiliano Viviano. Brankář Palerma měl dnes večer vůbec skvělou formu. Likvidoval veškeré šance Fialek s elegancí a přesností. Gólový účet si chtěl otevřít obránce Nastašič, ale i jeho akce byla zastavena.

Amauri a Pasqual zlobili obranu Palerma, jehož útok byl téměř neviditelný. Místo nich se zkoušel prosadit obránce Ezequiel Munoz, kterého skvěle našel Massimo Donati. Boruč byl ale na svém místě.

Abel Hernandéz o sobě dal vážně vědět později, když své skvělé sólo nakonec nedokázal zakončit přesnou střelou a pokračovalo se za nerozhodného stavu. Ten chtěl narušit Valon Behrami, ale jeho střelu skvěle zlikvidoval opět dobře chytající Viviano.

Deset minut před koncem se mohl radovat opět Amuari, když ve stejnou dobu porazil Milán v minulém kole. Také dnes to mohla být jeho závěrečná část hry s vítězným nádechem, ale jeho gól uznán nebyl. Navíc byl italský útočník napomenut žlutou kartou a vynechá příští zápas s Římem. Tedy zápas, který by měly Fialky vzhledem ke své tíživé situaci brát velmi vážně.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na čistú 2 , 02 za 1.85 tiež super. To treba skúsiť, Viola je rovnako tragická ako my, a nič na tom nemení ani štastná výhra na San Sire. Tip: 0:1 alebo 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele