5. kolo
25.09.2011 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - US Lecce 3:0

Siena přejela Lecce hladce rozdílem třídy, dva góly vstřelil Emanuele Calaió, jeden přidal mladíček Destro a domácí tak získávají všechny tři body.

Takový průběh asi čekal málokdo, Lecce bylo papírovým favoritem utkání a ve prospěch domácích hovořila podpora fanoušků, spíše než kvalita týmu. To se ale ukázalo jako nesměrodatné, protože útočníci domácího celku dnes opravdu měli svůj den.

Utkání začali aktivněji domácí hráči, v šesté minutě si na D'Agostiniho centr naběhl Mattia Destro a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. To ale hostující tým nepoložilo, dál se snažil napadat a střílet, šance měli Cuadrado a Corvia, obě šance ale vyzněly do prázdna. Do konce poločasu se nic vážnějšího nestalo a tak se oba týmy do kabin rozešly za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas nakonec nabídl dvě další branky, postaral se o ně právě Calaió. Ještě před ním ale mělo další šanci Lecce, konkrétně to byl Mesbah, ale svou střelu nezakončil právě nejpřesněji. Deset minut po přestávce proto udeřili opět domácí, nahrávku aktivního Destra poslal do levého rohu brány Emanuele Calaió a Siena tak vedla už o dvě branky.

Po hodině hry navíc Lecce oslabil obránce Esposito, který viděl druhou žlutou kartu, přišel tedy červený trest a nucený odchod ze hřiště. Jen pár minut poté přidal svůj druhý gól v zápase útočník Calaió a Siena tak mohla slavit.

Lecce se už nedokázalo vzpamatovat a domů odjíždí s prázdnou. Navíc, výkon mužstva rozhodně nebyl ideální a vedení má na čem pracovat.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele