25. kolo
26.02.2012 15:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Siena šokuje Palermo!

Čtyři branky nebyly žádným problémem pro Sienu, Palermo tak mimo svou tvrz opět nevyhrává a navíc přichází velmi špatná zpráva pro obrannou linii. Tu budou muset Sicilané zlepšit.

V Toskánsku se dnes bude krásně usínat, minimálně fanouškům Sieny. Ta si - možná proti očekávání - poradila s Palermem, které tak pokračuje ve velmi bídné venkovní formě. A udělala to ve velkém stylu, síť Palerma protrhly čtyři branky. Siena se chce držet nad sestupem zuby nehty, dnes všem ostatním konkurentům vyslala jasný signál.

Zápas velmi ovlivnila červená karta pro Balzarettiho, který na hřišti vydržel pouze minutu. Ve dvanácté minutě se ale zdálo, že nebude problém poradit si s absencí jednoho muže, Igor Budan poslal hosty do vedení.

O deset minut později se ale Siena vzpamatovala a po faulu na Brienzu se k penaltě postavil Claudio Terzi. S Vivivanem neměl větší problémy ani napodruhé a srovnal skóre na 1:1.

V utkání se hodně žlutilo, oba týmy byly motivovány ke třem bodům a tak by se mohlo zdát, že Balzaretti nebude jediným, kdo půjde pod sprchy dřív.

Po půlhodině hry se Siena dočkala vedení. Po levé straně si to k pokutovému území Palerma probojoval mladíček Destro a nacentroval na volného Erjona Bogdaniho. Zkušený útočník se v podobným situacích nemýlí a tak Siena vedla.

Na 3:1 zvyšoval v začátcích druhého poločasu obránce Rossettini, kterého si domácí zadáci vůbec nepohlídali a nechali ho na zadní tyči v klidu zakončovat. O gól se zasloužil také skvělým centrem Brienza.

A stejný hráč se postaral také o poslední branku utkání. Hodinu odehraného času symbolicky orámoval čtvrtý zásah do obrany hostí. Opět přímý volný kop, stejný hráč u míče a stejný výsledek - míč za zády Viviana. Nebýt vynikajícího Pegolova zákroku, mohlo Palermo snížit. Ale přáno mu dnes nebylo.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tým,který hraje dobře doma a překvapení z Palerma,které nedokázalo ještě ani jednou venku vyhrát.Vidím to na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapeni z Palerma?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty si vola??!To,že Palermo nevyhrálo venku ani zápas je hodně velké překvapení neli šok!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

asi čistá 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele