7. kolo
15.10.2011 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 3:0

AC Milán doma nedovolil překvapení a Palermo porazil 3:0. Domácí šli do vedení už v prvním poločase zásluhou Nocerina, ve druhé půli pak zvýšili uzdravený Robinho a Cassano. Generálka na BATE Borisov se tedy vydařila.

Obhájce prvenství mohl jít do vedení už ve 12. minutě, van Bommel přihrál Cassanovi, ale ten nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Zanedlouho byl Cassano opět v akci, krásně zakombinoval s Nocerinem, ale vše vyřešil z pohledu Palerma Tzorvas. V první půli zasáhla Milán těžká zpráva, zranil se obránce Thiago Silva, toho musel nahradit Daniele Bonera.

Ve 37. minutě předvedli domácí parádní akci, Ibrahimovič přihrál Robinhovi, který nadvakrát zakončoval. Nejprve vypálil z první, a posléze si nepřišel na Tzorvase ani z dorážky. O tři minuty později už se měnilo skóre, Aquilaniho hlavička se dostala k neobsazenému Nocerinovi, který vstřelil svojí premiérovou trefu v dresu AC, paradoxně do sítě bývalého týmu Palerma - 1:0 pro Milán. Ještě než sudí ukončil první poločas, měl výhodu volného přímého kopu Miccoli, nicméně Milánští se ubránili.

Milán zvýšil své vedení ve druhém poločase, Abate pronikl do pokutového území, kde bráněn přihrál volnému Robinhovi a ten svůj návrat do sestavy AC oslavil hned vstřeleným gólem - 2:0 pro AC Milán. To domácí Rossoneri ještě více nabudilo a výsledkem byla třetí branka v síti Sicilanů. Trojlístek Robinho-Ibrahimovič-Cassano hosté neubránili a posledně jmenovaný zvyšoval na 3:0. Svěřenci trenéra Allegriho dominovali zápasu až do konce, ale další branku už nevstřelili. I přesto je vítězství 3:0 nesmírně důležité vzhledem k dosavadnímu průběhu sezony.

Autor: Ondřej Linhart / football.italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vravel som

Reagovat
-Pato-

tady už musíme, navíc doma .. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

viac

Reagovat
-Pato-

s Palermem to nebyvaji divoke prestrelky.. navíc s naší formou to je takovy tip ktery by mohl vyjit

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vyhrajem tak si kupuju kompletni sbirku suvenyru AC za 1 700kč

http://www.fan-fotbal.cz/serie-a/ac-milan/suvenyry-ac-milan/hrnek-ac-milan.html

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady už snad nic jinýho než výhru AC nejde očekávat, je čas konečně začít vyhrávat. Cokoliv jinýho už by byl trapas se všim všudy. Kromě Pata už se nám vrátili prakticky všichni hráči, Prince je sice vykartovanej, jinak ale máme dá se říct kompletní kádr. Takže očekávám konečně pěknej match s jasnym výsledkem.

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
-Pato-

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC Milan......4-1...ibra,ibra,cassano,robinho--miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

super výkon robinho i celé mužstvo si zalouží

Reagovat
smazaný uživatel

robinho mel u toho gólu pořádné štestí. měl to dát do volného prostoru ne přimo do brankáře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele