11. kolo
06.11.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - US Lecce 0:1

Premiéra Daniela Arrigoniho na lavičce Ceseny se nepovedla. Jeho tým podlehl po jediné brance Cuadrada Lecce 0:1 a zůstává nadále poslední. Naopak oddychnout si může Di Francesco, jeho tým po delší době vyhrál a bodově přeskočil Novaru.

Návštěvnící měli ostrý začátek a Bertolacci mohl hned zkraje udeřit, musel by však trefit branku. Cesena musela už ve 14. minutě řešit jednu nepříjemnost, zranil se jí Ghezzal a na plac musel Djokovič. Po prvním střídání přišla i první šance Ceseny. Ceccarelli našel Mutua a navrátilec do sestavy z voleje těsně minul. Na to, že spolu hrály týmy ze dna ligové tabulky, mělo utkání velmi solidní náboj. Obrovskou šanci spálil Muriel, když opět nedokázal střelou bez přípravy přesně zakončit. V nastaveném čase prvního poločasu jemně tečoval Mutův přímý kop Comotto, ale ke změně skóre nedošlo.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím Mořským koníkům, ti na place dominovali, ale jak se později ukázalo, nebylo jim to nic platné. Po Mutuově hlavičce fantasticky zasáhl Benassi. Pak už přišla první a jediná branka zápasu. V 55. minutě Cuadrado vystřelil a překvapený Antonioli lovil míč se sítě - 0:1. Stadion Dina Manuzziho utichl.

Zápas ale nebyl ztracen, zvláště když za tři minuty uviděl druhou žlutou kartu Muriel, ten zbytečně protestoval a oslabil tak svůj tým. Jenže Cesena toho nedokázala využít, přitom měla k dispozici půlhodinu. Mutu ani Eder recept na Benassiho nenašli a Cesena ani pod novým koučem nebodovala.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele