16. kolo
12.12.2010 15:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

US Lecce - Chievo Verona 3:2

Důležité vítězství si připsalo Lecce, Chievo sice v zápase pokaždé dotahovalo, ale domácí si na stadionu Via del Mare body vzít nenechali. V utkání padlo celkem pět branek, tří na domácí, dvě na hostující straně.

Lecce udeřilo přesně po čtvrthodině, Ofere popotáhl míč k pokutovému území, všiml si dost volného místa po pravé tyči Sorrentinovi branky, a přesným zakončením poslal Lecce do vedení - 1:0. Domácí vstřelili druhou branku těsně před odchodem do šaten, Munari našel přesným centrem Piattiho a bylo to 2:0.

Po změně stran ale Chievo snížilo, a ještě si vydobylo šanci na vyrovnání, či dokonce na zvrat. V 55. minutě vystřihl parádní přímý kop Mario Bogliacino - 2:1 pro Lecce. V 69. minutě ale domácí znovu odskočili na rozdíl dvou branek, prostor ke střele si udělal Piatti, a svojí druhou brankou v zápase stanovil výsledek na 3:1 pro Lecce.

Chievo se ale nevzdávalo, přímý kop Pellissiera nadělal Rosatimu velké problémy, brankář Lecce to ale zvládl. Ve druhé minutě nastaveného času, nastavovalo se celkem pět minut, se podařilo Chievu opět snížit. Brankář Rosati neudržel volný přímý kop, a dorážející Mandelli udělal tečku za dnešní zápasem, ve kterém ale Lecce vyhrálo 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele