15. kolo
06.12.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Città di Palermo 1:0

V dohrávce italské ligy si museli diváci počkat na jedinou branku utkání až do páté minuty nastavení. Neapol hrála s Palermem dlouho bez branek, když vtom udeřil Maggio.

Neapol začala lépe a Maggio měl hned dvě velice solidní příležitosti, které ale neskončily v brance. Hosté ohrozili branku De Sanctise až po půlhodiny hry, dvojice Pastore - Miccoli byla poměrně blízko, ovšem ani v tomto případě se diváci na stadionu San Nicola branky nedočkali. Nerozhodný stav platil i po trestuhodném minutí Cavanim. Na tahu bylo Palermo, Cassani vypustil velmi dobrý pokus, jenže těsně netrefil branku. Ve 44. minutě se zase připomněl Lavezzi, ale ani on nebyl úspěšný.

Neapol začala i ve druhé půli aktivněji, Cavani vypustil nepříjemnou střelu, ale byl z toho jen rohový kop. Na druhé straně pálil Pastore přesně doprostřed branky. Neapol ale byla nebezpečnější, znovu střílel Cavani, Sirigu jeho pokus vyrazil, ale naštěstí pro hosty se nenašel nikdo, kdo by míč dorazil.

V 64. minutě měl obrovskou tutovku Lavezzi, Maggio mu patičkou prodloužil centr a argentinský player ztroskotal na Sirigovi, ten vytáhl skvělý zákrok a vlastně zachránil svůj celek od inkasované branky. V 86. minutě pořádně protáhl Siriga Hassan Yebda, jeho dalekonosný pokus skončil rohovým kopem. Neapol v závěru Palermo přimáčkla, a měla dobré příležitosti. Už se zdálo, že Palermo bezbrankový výsledek udrží, jenže v páté minutě nastaveného času udeřil Maggio.

Rozhodčí nastavil čtyři minuty, a vlastně z poslední akce vstřelila Neapol vítězný gól. Balzaretti se v obraně zapomněl, Cavani tak nebyl v ofsajdu, a mohl připravit vítěznou branku pro Maggia.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
vanGomm

Tady toto vsadím dvojtipem X (3,2) a HX (3,5)

Reagovat
smazaný uživatel

co to znamena? diky

Reagovat
smazaný uživatel

remiza ?

Reagovat
smazaný uživatel

jasna dvojka co?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam v remizu a ocekavam krasnej ofenzivni zapas diky temto hracum - Cavani, Hamsik a Pastore, Miccoli.

Reagovat
Ebola SVK

Marek dnes rozdával báječné prihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

sakra, měl jsem vsazeno X :(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele