28. kolo
06.03.2011 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - Città di Palermo 2:0

Premiéra Serse Cosmiho na lavičce Palerma příliš nevyšla. Sicilané prohráli v Římě s tamním Laziem 0:2 a znovu si zkomplikovali účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Obě branky Biancocelesti zařídil Giuseppe Sculli.

Ještě než se mohl dvakrát prosadit, zkoušel štěstí z velké vzdálenosti Matuzalem, střela to byla dost razantní, ovšem nepřesná. Pak už přišla na řadu skvělá Ledesmova přihrávka a následné zakončení Sculliho - Lazio vedlo 1:0 a do zápasu vkročilo tím nejlepším způsobem. Tím spíše, že za chvíli vstřelilo druhou branku. Balzarettiho prudká přihrávka jen prosvištěla pokutovým územím, na druhé straně pak vyslal tentokrát centrem Ledesma Sculliho a útočník Lazia ani napodruhé nezaváhal, byť to bylo z lehkého ofsajdu - 2:0 pro Lazio.

Palermo bylo nebezpečné zejména po levé straně, kde se proháněl Balzaretti. Ten znovu cpal míč nebezpečně před branku, Hernandez ho trefil, jenže mezi tři tyče nezamířil. Biancocelesti podržel i Muslera, který zlikvidoval Pastoreho hlavičku. Nebyl by to zápas Lazia, aby se nepředvedl Hernanes. Brazilec to zkoušel podobně jako v první půli Matuzalem a byl úspěšnější, jeho pokus brankář Sirigu vyrazil.

Sicilané nehráli nijak zle, ale velmi těžce překonávali defenzívu Biancocelesti. Ve druhém poločase byl průběh vyrovnaný, v závěru hlavičkoval z nadějné pozice Stendardo, ovšem na výsledku už se nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele