29. kolo
13.03.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Città di Palermo 1:0

Další porážku zaznamenalo Palermo, hosté podlehli domácímu Janovu po jediné brance Floro Florese čtvrthodiny před koncem. Jejich cíl zahrát si v příští sezoně evropské poháry utrpěl další šrám.

V první velké šanci zápasu byl domácí Rodrigo Palacio, ten postupoval na branku Palerma sám, ale Sirigu ho skvěle vychytal. V dobré šanci byl i Veloso, který pro změnu hlavičkoval těsně vedle. Vůbec před brankou Palerma bylo několikrát horko, nicméně na úvodní branku si museli diváci počkat až do druhého poločasu.

Ten začali lépe Sicilané, Abel Hernandez se dostal do velice nadějné palebné pozice, jenomže při vší smůle Palerma netrefil branku. Janov byl ale lepší, vytvářel si více šancí, byť spíše takových náznaků. V 77. minutě pak zcela zaslouženě rozhodl o vítězství Grifů Antonio Floro Flores. Někdejší hráč Sieny si prakticky počkal až se k němu odrazí balón a před prázdnou brankou opravdu neměl problém zakončit - 1:0 pro Janov.

Branka ale neměla dost možná platit, neboť Palacio byl v předchozím momentu v ofsajdu. Palermo nepředvedlo na stadionu Ferarris nic a znovu prohrálo. Serse Cosmi tak bude mít co vysvětlovat prezidentu Zamparinimu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo opět bez bodu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele