30. kolo
20.03.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - US Lecce 1:0

Fotbalisté Interu Milán využili zaváhání městského konkurenta a v dnešním utkání udolali Lecce 1:0. Hosté byli po celý zápas velice vyrovnaným soupeřem a Inter se musel o výsledek strachovat až do samotného konce.

Inter v prvním poločase Lecce nijak nepřehrával. Měl sice více ze hry ale vyloženě stoprocentních šancí bylo málo a největší šanci první pětačtyřicetiminutovky měli kupodivu hosté. Ještě než se tak stalo střílel Sneijder doprostřed branky. Pak už přišla ona šance, Corvia byl na malém vápně neobsazen a stačilo jen trefit branku, bohužel pro hosty jí netrefil a skóre zůstávalo nerozhodné. Nerazzurri se mohli spolehnout především na standardky Wesleyho Sneijdera, při jedné z nich měl brankář Rosati potíže a míč musel vyrážet na rohový kop.

Svěřenci trenéra Leonarda se ujali vedení až po změně stran. Za obranu Lecce se dostal Giampaolo Pazzini, a ten se v takových to momentech nemýlí - 1:0 pro Inter Milán. Nerazzurri si chtěli výsledek pojistit ale nutno podotknout, že Lecce hrálo dobře a pozorně bránilo. Ke konci zápasu dokonce sahalo po bodu a nebýt skvělého zákroku Cesara utkání by skončilo konečnou remízou. Inter nepředvedl bůhví jaký výkon, ale tři body jsou tři body a ztráta na AC se výrazně ztenčila.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Lahvac-CZ

Tady bych vsadil over 2.5

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter opět může stáhnout náskok AC, potřebuje porazit Bolognu ------------ ale hraje s Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem na manchester un.,barcelonu,real a inter vsazeno 50 litrů.Ten Inter to taky nakonec dokázal ale trápil se celý zápas.Vzávěru jsem jenom nervozně sledoval časomíru.No nakonec se podařilo a je vyděláno.Ale byly to docela nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš mi dát aspon litra??? :D :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele