1. kolo
29.08.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Cagliari Calcio 0:0

V zápase Palerma s Cagliari se diváci branky nedočkali. Oba trenéři tak mohli být spokojení pouze s defenzivní činností, více důvodů k radostí má pochopitelně hostující trenér Bisoli, jehož celek si z horké sicilské půdy odváží cenný bod.

Diváci na stadionu Renza Barbery se skutečně příliš nebavili. Od začátku mohli sledovat spíše takticky svázanou bitvu, než ofenzivní představení, jakého se dočkali například fanoušci milánského AC v zápase s Lecce. Vše přitom začalo nadějně, Lazzarimu stačili sotva dvě minuty k tomu, aby prověřil brankáře Siriga.

Zajímavou šanci měl také Brazilec Nené, který se hlavičkou snažil překonat sicilského brankáře. Do třetice všeho dobrého a zlého neuspěl ani Alessandro Matri. Michael Agazzi v brance hostí měl první práci po střele kanonýra Maccaroneho, který přestoupil do Palerma z loni poslední Sieny. O další vzrušení se mohl postarat opět Nené, který se postavil k volnému přímému kopu, brankář soupeře si však dobře postavil zeď.

V průběhu druhého poločasu měl na kopačce rozhodnutí Hernandez ale Agazzi jeho úmysl vystihl a pokus zlikvidoval na rohový kop, ze kterého vzápětí nic nebylo. Nadále také pokračoval souboj Neného s brankářem Siriguem, palermský golman byl opět úspěšnější. Výsledek 0:0 se nezměnil ani po dobré střele Federica Balzarettiho.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele