32. kolo
10.04.2011 15:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Palermo přišlo v nastavení o dvoubrankový náskok, s Cesenou remizovalo

Delio Rossi se dnes už radoval, že se mu jeho "druhý" debut po překvapivém návratu na lavičku Palerma vyvedl a je pravdou, že k tomu měl důvod. Jeho svěřenci vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenže pak totálně vybouchli a od Ceseny, která dohrávala v desíti, dvakrát inkasovali a nakonec získali jen bod. Rossi by se tak nyní dost možná měl bát o svojí pozici, temperamentní prezident Zamparini totiž tohle nemusí ustát.

Rossi se na lavičku vrátil po 35 dnech, když se ze Stadio Barbera bleskurychle pakoval Serse Cosmi a fanoušci ho přivítali potleskem ve stoje. Palermo potřebovalo vyhrát, protože šest ze sedmi posledních zápasů prohrálo a sebevědomí bylo hodně nízko. Oproti tomu Cesena, která bojuje o udržení, za posledních šest zápasů vyšla naprázdno jen jednou.

Palermo ovšem začalo velice dobře a už v páté minutě vedlo. Balzaretti posunul na Liveraniho, jenž se po dlouhých měsících konečně objevil na hřišti, a ten poslal míč na mladíka Kurtiče, který ve skluzu vstřelil svůj první gól v Serii A. Pro Cesenu to bylo ještě horší, když nemohl pokračovat Felipe a naskočit musel Pellegrino. Srovnat mohl na druhé straně Malonga, když šel po dlouhém pasu sám na brankáře, jenže branku při zakončení minul. Rosanero znovu hrozili až několik minut před přestávkou. Pinillovu hlavičku sice ještě po Cassaniho centru Antonioli vytáhl na roh, ale po něm už kapituloval. Balzaretti asistoval Pinillovi a ten zvýšil vedení Palerma na 2:0.

Ve druhém dějství musel Sirigu likvidovat po akci Jimeneze střílejícího Giaccheriniho. Pak šla Cesena do desíti. Steve Von Bergen se musel po červené kartě poroučet ze hřiště za ošklivý zákrok na Pinillu a kartónek stejné barvy viděl i na lavičce sedící Sammarco, jenž vehementně protestoval. Nicméně to Cavallucci Marini nezastavilo, naopak ještě ve druhé minutě nastavení zápas zdramatizovali, když snižoval přesnou ranou Parolo. A to nebylo vše. Kvůli červeným kartám se totiž nastavovalo šest minut a doslova v posledních sekundách Palermo přišlo o celý svůj náskok. Bogdani s Parolem připravili palebnou pozici pro Giaccheriniho a ten vyrovnal.

Domácí vyrovnání neunesli, fanoušci pískali a hráči vyběhli z lavičky a stěžovali si a nadávali. Problémy pak ještě pokračovaly i v tunelu, ale k ničemu vážnému pravděpodobně nedošlo.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

No a není vám z toho na blití... Mi je asi tak takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

Palermo

Reagovat
zde73

ta italska liga to uz se neda ani nazvat KORUPCE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šlo o korupci, tak Cesena nevyrovná

Reagovat
t0mmy33MCFC

proc by ne? praveze v 90te si nekdo z palerma vsadil na remizku a rek to hracum at to pustej :D ne samozrejme si delam prdel, nic o tom nevim.. ale uz se tesim na review

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi uplne vedle synku

Reagovat
smazaný uživatel

tim mam na mysli bianconero

Reagovat
smazaný uživatel

ty co si teraz napisal:D mam dost ach:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehrál pastore?

Reagovat
smazaný uživatel

stop kvôli kartám

Reagovat
7kaka7

dost by mě zajímalo kolik byl v 91min kurz na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

korupce korupce korupce....italska liga je ta nejhorsi na svete...chce se mi y toho blit..je to hnus..uz jen proto ze na remizu bylo 1,95..po te se kurs zvysil na 2,2...proste domluveny zapas a to i presto ze dokonce souteze chybi stale nekolik kol....no proste hnusss

Reagovat
paomara

naposledy jsem vsadil italskou ligu! hnus, fuj!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele