19. kolo
09.01.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 0:0

Bez branek skončil duel mezi Chievem Verona a Palermem. Šancí bylo poskrovnu, a tak vlastně není divu, že utkání skončilo tak, jak vlastně skončilo.

První větší práci měl v zápase sicilský brankář Salvatore Sirigu, s ranou Thereaua si poradil. Thereau byl vidět i v dalším gólovém momentu Chieva, tentokrát přihrával do šance kanonýrovi Pellissierovi, jenže jeho střele scházela především patřičná přesnost. Světlejší okamžik hostí nastal až při standardní situaci, volný přímý kop Bova byl pro Sorrentina hodně nepříjemný, ten to však zvládl a uchránil svůj tým před inkasovanou brankou.

Další na řadě byli znovu hosté, Massimo Maccarone se po přihrávce Pastore řítil do jasné gólovky, ale vše z pozice Chieva zachránil dobrým obranným zákrokem obránce Cesar. Za chvíli otestoval Sirigua Gelson Fernandes a Josip Iličič pro změnu vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Palermo se v zápase dokonce dožadovalo pokutového kopu, Nicola Rigoni v pokutovém území zatahal za dres hvězdného Pastoreho, ovšem sudího píšťalka zůstala němá. Bez gólové odezvy zůstaly šance jak Constanta, tak i Kasamiho a Miccoliho.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele