31. kolo
03.04.2011 15:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Città di Palermo 4:0

Sicilské derby mezi Catanií a Palermem mělo jasného vítěze, a to sice domácí Catanii. Ta zásluhou skvělého druhého poločasu rozstřílela Cosmiho svěřence 4:0 a v tabulce jí patří čtrnácté místo.

První poločas toho příliš nenabídl, jakési šance sice byly, ale nešlo o nic, co by zvedalo diváky ze sedadel. Snad jen Bačinovičova střela měla gólové parametry, nicméně brankář Andujar nemusel zasahovat.

Branky začaly padat až ve druhém poločase a to výhradně do branky Palerma. Při prvním brance hrubě chyboval reprezentační obránce Balzaretti, jenž sklepl centr jednoho z domácích přímo na protihráče a s cílem zabránit chybě si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Catanii. Za chvíli hrozil Bergessio, jenže obrana Palerma ho znegovala a domácí zahrávali pouze rohový kop. Palermo bylo ve druhém poločase neškodné, jedinou hrozbu představovala střela Hernandeze, která šla však těsně vedle.

V 61. minutě přišla druhá branka Catanie a po ní se obrana a hra celého Palerma totálně sesypala. Při druhé brance domácích překonal ofsajdovou past Bergessio a sám proti Siriguovi nezaváhal - 2:0 pro Catanii. Uběhlo sotva šest minut a už to bylo 3:0. Obrana hostí selhala a Ledesma doslova dotlačil míč za brankovou čáru.

Zlomené Palermo bylo v šoku a do konce zápasu muselo spolknout ještě jednu hořkou pilulku v podobě čtvrtého zásahu. Pesce se dostal před Sirigua a lehkým obloučkem dokonal zkázu Palerma - 4:0. Catania tak potvrdila, že se jí v posledních letech v derby daří a Palermo deklasovala čtyřmi brankami.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele