20. kolo
16.01.2011 12:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Città di Palermo 3:1

Cagliari doma pořádně zabralo a porazilo Palermo 3:1. Donadoniho svěřenci načali svého soupeře už v prvním poločase, zbytek obstarala druhá půle. Hosté tak ztratili důležité body v boji o pohárová místa.

Zápas nezačal v bůhvíjakém v tempu. Oba týmy se jakoby seznamovaly s míčem. První šanci zápasu mělo Palermo. Iličič proplul mezi několika protihráči a pak nabídl gólovku Maccaronemu. Bývalý hráč Sieny postupoval sám na branku, avšak brankář Agazzi rychlým vyběhnutím nedal útočníkovi Palerma šanci.

První branku tedy vstřelilo Cagliari, a to hned ze své první šance. Nené odvedl dobrou práci a přihrál Alessandru Matrimu, který skóroval. Opakovaný záznam ukázal, že Matri stál v ofsajdu, nicméně sudí nechal hru běžet a branku uznal. O chvíli později na sebe znovu strhl pozornost Matri, dožadoval se i pokutového kopu, ale toho se hlaví sudí zdráhal. Ještě v prvním poločase nepřesně hlavičkoval Robert Acquafresca.

V úvodu druhého dějství se rozjel poměrně slušný brankostroj. Ještě než se tak stalo, netrefil míč ideálně Alessandro Matri. Pak už ale přišel druhý zásah domácích, rohový kop se dostal na zadní tyč, kde jej chtěl dopravit do sítě Acquafresca, vše za něj ale vykonal nešťastným vlastencem Nocerino - 2:0 pro Cagliari.

Palermo s odpovědí dlouho nezahálelo, kolmici Iličiče zužitkoval Javier Pastore - 2:1. Cagliari ale chtělo dvoubrankové manko zpátky, za další chvíli nedokázala obrana Sicilanů odvrátit míč do bezpečí, odvrácený míč se dostal jen na hranici šestnácky, kde ho rovnou z voleje napálil na branku Davide Biondini - 3:1 pro Cagliari. Při třetí brance Sardiňanů se vůbec nevyznamenal brankář Salvatore Sirigu. Třetí branka do sítě hostů zároveň znamenala konec zápasu, neboť nic podstatného už se ve zbývajícím čase nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele