33. kolo
16.04.2011 18:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

AS Řím - Città di Palermo 2:3

Trenér Delio Rossi navázal na letošní skvělou bilanci proti TOP klubů a v Římě na půdě AS zvítězil 2:3. Palermo přitom prohrávalo, jenže pak třemi zásahy vývoj otočilo a slaví vítězství. Řím si tak zkomplikoval boj o čtvrté místo, které se mu po tomto kole nejpsíše ještě vzdálí.

První šanci zápasu měli Římané ale Salvatore Sirigu si poradil jak s Riisem, tak i následně s Menezem. Po dvaceti minutách hry padla první branka, jinak divokého zápasu. Bačinovič lehce zatahal za dres Meneze a rozhodčí to nekompromisně ocenil pokutovým kopem. Francesco Totti si s podobnými výzvami ví rady a i tentokrát nezaváhal a poslal AS Řím do vedení - 1:0. Odpovědí byla nepřesná zakončení Hernandeze a Bova.

Palermo se ale ještě do poločasu vyrovnání dočkalo a stejně jako Římané toho docílili z pokutového kopu. Nicolas Burdisso si počínal v souboji s Pinillou nedovoleně a sám postižený Pinilla proměněným pokutovým kopem srovnal na 1:1.

Po změně stran byl nejprve v dobré příležitosti Daniele De Rossi a po něm běžel sám na Sirigua Jeremy Menez. Sedm minut před koncem se s brankami roztrhl pytel. Palermo předvedlo krásnou akci a do prázdné branky bez problému zakončil Hernandez - 2:1 pro hosty. Za dalších šest minut se Hernandez prosadil podruhé, když využil přesnou kolmici - 3:1 pro Palermo. To ale ještě nebyl konec, neboť Řím vzápětí snížil. Vučinič se trefil přesně k tyči, ale více už domácí nestihli. AS Řím doma podlehl Palermu 2:3 a čtvrté místo se po tomto týdnu může výrazně vzdálit.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Palermo je v rozkladu tak doufám že to zase neposerem

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra Palerma

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem rek

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele