9. kolo
25.10.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Udinese Calcio 1:0

V Palermu to dlouho vypadalo na remízu, jenže tři minuty před koncem dělovou ranou rozhodl Cesare Bovo a Udinese poslal domů s prázdnou. Rosanero se tak vyhoupli na čtvrtou pozici.

Přitom vše mohlo být úplně jinak, kdyby ve 28. minutě nechyboval hlavní sudí De Marco. Ten totiž zákrok na Alexise Sancheze neposoudil jako penaltový, naopak ještě udělil chilskému útočníkovi žlutou kartu za simulování. Opakovaný záznam však prokázal, že se jednalo o faul. Vzápětí mohl otevřít skóre Di Natale, jenže se mu branku neuvěřitelně dát nepodařilo. Jeho první pokus totiž vyrazil Sirigu a při druhém pokusu na poslední chvíli zakročil Migliaccio, čímž zachránil bezbrankový stav. Udinese mělo více ze hry, a tak nebylo divu, že se Sanchez řítil sám na brankáře, ale tentokrát stihl zakročit Goian. Na D'Agostinův trestný kop zas nedosáhl Zapata.

Po změně stran se pomalu probouzelo i Palermo a v 68. minutě měl Samir Handanovič štěstí, že Simplicio trefil pouze tyč. Následně Handanoviče povedenou ranou prověřil Miccoli, na druhé straně výtečně zlikvidoval Sirigu Di Nataleho střelu. Ačkoliv to bylo spíše proti proudu hry, v 87. minutě udeřilo Palermo. Rohový kop se odrazil k Bovovi a ten dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě a s pomocí mírné teče nedal Handanovičovi šanci. Pojistit domácím tři body mohl vzápětí Miccoli, ale nedal. Nakonec se to mohlo Palermu vymstít, ale Di Natale naštěstí pro ně trefil břevno.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele