25. kolo
21.02.2010 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - SS Lazio 3:1

Na sicilské půdě byli k vidění čtyři branky a radost domácího Palerma, které porazilo Lazio 3:1. Spokojený mohl být Delio Rossi, trenér domácích jenž ještě nedávno působil na lavičce Lazia. Naopak římský celek nedokázal pod Rejou navázat na předchozí výhru a znovu se přiblížil sestupu.

Skóre se měnilo velmi brzy, už v první minutě zastoupil výborně Abel Hernandez chybějícího Cavaniho, když vstřelil úvodní branku utkání. Mladý fotbalista dobře zužitkoval přihrávku Antonia Nocerina a skóroval - 1:0 pro domácí. Hernandez zlobil i o chvíli později, tentokrát ho však Muslera vychytal. Pro Biancocelesti to bylo velké varování.

Ve 28. minutě domácí vstřelili druhou branku, Muslera sestřelil Miccoliho a rozhodčí nařídil pokutový kop, ten proměnil sám postižený Miccoli a Palermo vedlo už 2:0. Domácí byli jasně lepším celkem, v další velmi dobré šanci byl Hernandez ale byl mu odmáván ofsajd. Jedinou pořádnou šanci Lazia měl na konci prvního poločasu Floccari, Sirigu ho ale vychytal.

Edy Reja byl s výkonem svých svěřenců v průběhu prvního poločasu velmi nespokojen a v šatně nespíše neříkal svým svěřencům nic lichotivého. Lazio se možná i díky tomu ve druhém poločase zvedlo a přeci jenom více ohrožovalo branku Palerma. Brocchiho rána skončila pouze rohový kopem a Mauri nedokázal v čisté šanci trefit branku. Lazio za to zaplatilo velmi krutě, třetí branku přidal čtvrthodiny před koncem Nocerino. Nutno podotknout, že měl velké štěstí, branka byla víceméně kuriózní, celou situaci odstartoval přímý kop Hernandeze.

Uběhli sotva tři minuty a Lazio se přeci jenom dočkalo kýženého gólu, i když dosti pozdě. Aleksander Kolarov se levačkou trefil naprosto přesně a bylo to 3:1. Do konce utkání už se nic nestalo, Palermo vyhrálo zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele