31. kolo
27.03.2010 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Città di Palermo - Bologna FC 3:1

Čtvrté místo bude po tomto kole nadále v držení sicilského Palerma. To totiž před domácími fanoušky zdolalo díky hattricku Fabrizia Miccoliho Boloňu 3:1. Pro českého fanouška je zajímavý debut ex-slávisty Ondřeje Čelůstky, který se dostal na hrací plochu čtvrthodiny před koncem.

Palermo otevřelo skóre utkání už v desáté minutě, Miccoli v pokutovém území prostřelil skrz obranu brankáře Viviana a mohl začít slavit - 1:0 pro Palermo. O osm minut později spálil obrovskou šanci Pastore, po kombinaci s Hernandézem se ocitl ve velmi dobré pozici, avšak střelou minul branku. Ve 26. minutě mířil nepřesně Miccoli, ten se v pokutovém území propracoval ke střele, ta šla pak těsně vedle tyčky. Neproměněné šance mohly domácí mrzet, Di Vaio však naštěstí pro domácí v běhu minul branku. Ve 38. minutě se však hosté přeci jenom dočkali vyrovnání. Adaílton z volného přímého kopu nádherně vypálil a Sirigu byl bez šance - 1:1. Tento stav příliš dlouho nevydržel, neboť ještě do konce prvního poločasu strhl opět vedení na stranu Palerma Fabrizio Miccoli. Antonio Busce fauloval v pokutovém území Hernandéze a Miccoli penaltu s přehledem proměnil - 2:1 pro Palermo.

Začátek druhého poločasu patřil domácím, ovšem třetí branku se dlouho nedařilo vstřelit. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání dalekonosnou ranou Adailton, brankář Sirigu však v pohodě lapil do náruče. Deset minut před koncem utkání zvýšil na konečných 3:1 Fabrizio Miccoli a celkem si v utkání připsal populární hattrick. Miccoli, který bojuje o reprezentační dres na mistrovství světa v Jihoafrické republice, postupoval sám na Viviana a poradil si na jedničku - 3:1. Diváky pak zvedly ze sedadel dvě šance, při obou se však vytáhli brankáři Viviano a Sirigu. Palermo si výhru 3:1 už vzít nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Z Palerma se body moc nevozí.Tipuji,že to bude platit i nyní.Tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele