5. kolo
23.09.2009 20:45 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Città di Palermo - AS Řím 3:3

Dramatickou přestřelku viděli diváci v Palermu. Domácí fotbalisté si totiž rozdělili body s AS Řím za divokou remízu 3:3. Skóre se během zápasu několikrát přelévalo ze strany na stranu, konečnou remízu zajistil Římu dvě minuty před koncem Francesco Totti.

AS Řím vstřelil krásný úvodní gól ve 20. minutě, Vlci totiž předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byla efektivní Tottiho patička a zakončení Brighiho - 1:0 pro Řím.

Vyrovnání zajistil o dvacet minut později Igor Budan. Na těžkém, promáčeném terénu využil zaváhání obránce Burdissa a střelou do prázdné branky srovnal na 1:1. Nutno podotknout, že Burdisso dobíhal k míči, který směřoval do branky, a tak trochu smolně míč neodkopl do zámezí. Nicola Burdisso si však z celé situace nemusel dělat těžkou hlavu, protože ve 45. minutě si naběhl na zadní tyč a hlavou poslal Giallorossi do vedení 2:1. Kdo si myslel, že Římané půjdou do šaten s vedením, ten se mýlil. Vyrovnat totiž ještě stačil Miccoli, který z velkého úhlu nasadil brankáři Sergiovi jesličky a znovu vyrovnal.

V 56.minutě, tedy po změně stran se znovu z úhlu prosazoval Miccoli, Sergio se tentokrát nachytat nenechal, střelu vyrazil, jenomže přesně na kopačky Nocerina, a ten do prázdné branky dokonal obrat v utkání - 3:2 pro Palermo. Neuvěřitelné utkání pokračovalo a v 66. minutě to mohlo být znovu nerozhodně - Taddeie skvěle vychytal ve vyložené šanci Rubinho.

Spravedlivou remízu nakonec zařídil kapitán Vlků Francesco Totti. Stejně jako proti Fiorentině se trefil z pokutového kopu, který hosté zahrávali po faulu brankáře Rubinha na unikajícího Okaku. AS Řím ještě sahal po vítězství, Vučiniče však vychytal Rubinho.

Autor: Ondřej Linhart / rojadirecta.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele