9. kolo
29.10.2008 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Città di Palermo 1:1

Nováček z Lecce dlouho v domácí utkáním s Palermem vedl, jenže v závěru inkasoval červenou kartu a hostům se v poslední minutách nakonec podařilo vyrovnat. S remízou ale určitě nejsou po víkendových prohrách ani v jednom táboře spokojeni.

Pikantní příchuť mělo utkání pro Fabrizia Miccoliho, jenž se s kapitánskou páskou vrátil do rodného města a těsně před zápase byl svědkem několika překvapivých tahů svého týmu. Kouč Palerma se totiž rozhodl na lavičku posadit Fabia Liveraniho a dokonce na tribunu putoval Antonio Nocerino.

Úvod hry si pod svá křídla vzalo Lecce a hře dominovalo. Po 22 minutách se ujalo naprosto zaslouženého vedení, když se poprvé v domácím dresu trefil Daniele Cacia. Poté zahrozili také hosté. Miccoli nejprve orazítkoval břevno a v závěru první pětačtyřicetiminutovky přihrával Cavanimu, jenž na jeho centr nedosáhl.

Ve druhém poločase udeřil do domácích řad hrom v podobě červené karty. Tu v 75. minutě obdržel za druhou žlutou kartu po zákroku na Balzarettiho Giacomazzi a oslabil svůj tým. Z výsledného trestného kopu pálil Miccoli a brankář Benussi měl co dělat, aby míč vytěsnil nad břevno.

Palermo pomalo začalo využívat přesilovku a dostávalo se do tlaku. Ten nakonec naplno zúročilo v 87. minutě, kdy se Balzarettiho centr dostal až ke Cavanimu, jenž na hranici ofsajdu vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele