19. kolo
18.01.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Città di Palermo 0:2

Sampdoria Janov si nedokázala poradit se sicilským Palermem a na domácí půdě mu podlehla 0:2. Poločasovou přestávku orámoval dvěma přesnými zásahy Mark Bresciano. Na straně domácích určitě nevyšel Giampaolu Pazzinimu debut podle jeho představ.

Giampaolo Pazzini nastoupil překvapivě od začátku utkání. Ze sestavy vytlačil tradičního střelce Claudia Bellucciho. Tah trenéra Mazzarriho rozhodně nebyl nesmyslný, neboť ex-florentský útočník o sobě dával znát a fungovala jeh spolupráce s parťákem Antoniem Cassanem.

Sampdoria vkročila do utkání správnou nohou. Jako první protáhl Marca Ameliu svou střelou kapitán Angelo Palombo. Následně se začal zastřelovat Giampaolo Pazzini. Centr Antonia Cassana poslal nad branku hostí, ovšem nutno dodat, že byl v presu dvou obránců. Antonio Cassano se následně pokoušel nafilmovat penaltu po "nestřetu" s Federicem Balzarettim. Naštěstí pro něj jej sudí Stefanini neohodnotil žlutou kartou.

Domácí se dále snažili, ale střela Paola Sammarca po přihrávce Pazziniho byla příliš slabá. K překvapení ochozů na Marassi ještě před přestávkou skórovali hosté. Federico Balzaretti založil protiútok a následně odcentroval na zadní tyč, kde míč uklidil do brány záložník Mark Bresciano. Gól do šatny tak určitě domácí nepotěšil.

Co hůř, Blucerchiati byli gólem nejen vyprovázeni ze hřiště, ale také i uvítání po změně stran. Tentokráte byl v pozici centrujícího Edison Cavani. Jeho míč napříč pokutovým územím našel na zadní tyči opět Marka Bresciana, který znovu jen doklepl do brány, a pohroma pro domácí byla na světě.

Sampdoria se sice snažila s výsledkem něco udělat, ale nedařilo se. Připravený Amelia stál v cestě Sammarcově ráně, Giampaolo Pazzini poslal svou střelu nad branku a v samém závěru ještě nová posila nedokázala dotlačit míč do sítě z velmi blízké vzdálenosti. Sampdoria tak utrpěla další porážku a zůstává utopena v dolní polovině tabulky.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele