31. kolo
11.04.2009 15:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - Città di Palermo 2:2

Inter měl v utkání s Palermem nakročeno k vítězství, nakonec ale ztratil dvougólové vedení a bere pouze bod za remízu 2:2. To by mohla být šance pro Juventus na zdramatizování boje o titul.

Domácí začali podle předpokladů. Zlatan Ibrahimovič sice nejprve sám před gólmanem Ameliou netrefil branku, ale v 15. minutě už Inter vedl. Po Muntariho centru se hlavou trefil nikým nehlídaný Mario Balotelli. Ten mohl chvíli nato zvýšit, ale s Ameliou přeloboval i branku, poté s gólman hostí poradil s pokusem Ibrahimoviče.

Druhé trefy se Inter dočkal ve 38. minutě. Ibrahimovič upadl ve vápně po souboji s Kjaerem, rozhodčí nařídil penaltu a sám faulovaný švédský útočník ji s jistotou proměnil - 2:0. Třetí gól mohl o pár minut později přidat opět Balotelli, sám před Ameliou ale nezvládl zpracování. Palermo zahrozilo až v nastavení, Miccoli pálil nad.

Do druhé půle jako by domácí vyběhli s jistotou vítězství a to se jim vymstilo. Hosté přidali na obrátkách a vytvářeli si šance, Miccoliho a Cavaniho musel vychytat Toldo, Bresciano svým volejem jen těsně minul. V 73. minutě přišlo to, co přijít muselo. Na přesnou přihrávku si naběhl Edison Cavani a překonal Tolda - 2:1.

Než se hráči Interu probudili, dostali další zásah. Miccoliho parádní střílená přihrávka podél branky našla na malém vápně Davide Succiho a ten vyrovnal na 2:2. Domácí se ještě snažili zachránit o co během tří minut přišli, ale za vidinou vítězství se hnali i fotbalisté Palerma a nakonec málem dokonali obrat. Miccoliho další střela olízla tyč.

Inter už odpovědět nedokázal a ze zdánlivě vyhraného zápasu bere jen bod. Jak citelná ztráta to bude, to Nerazzurri poznají za týden, kdy budou hosty na hřišti Juventusu. Pokud Stará dáma dnes uspěje v Janově a pak porazí i Inter, stáhne jeho náskok na pouhé čtyři body.

Autor: Petr Starý / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0 FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER !!!!!!!!!! vyhrajou !!!!!!!!!!!!!!!!

palermo nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Málo jsem nasranej,,,debilní Inter...nechápu proč to takhle museli zesrat,,akorád jsem přišel o tiket :( :-d

Reagovat
smazaný uživatel

jo přesně tak...tiket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele