20. kolo
25.01.2009 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Udinese Calcio 3:2

Pět branek, červená karta a vítězství domácího Palerma uvedlo do euforie fanoušky na sicilském stánku Renza Barbery. Utkání přineslo příjemný zvrat pro domácí a velmi dramatický konec, vyšperkovaný vyloučením Federica Balzarettiho.

K překvapení celého Palerma se hosté velmi brzy ujali vedení. Bývalý hráč domácího týmu Simone Pepe se postavil k přímému kopu z dvaceti metrů a nekompromisně zatočil míč do brány. Domácí vyrovnali po čtvrthodině hry. Obrana hostí totálně zaspala při rohovém kopu. Míč přeletěl přes všechny statické hlavy k Simonu Kjaerovi, který vrátil do ohně přímo na hlavu Fabia Simplícia, jenž rozvlnil síť za Handanovičovými zády.

Pro Palermo se jednalo o obrovskou vzpruhu. Edison Cavani si zvedl sebevědomí, když prošel přes dva obránce, ovšem jeho následnou střelu zblokoval Maurizio Isla. Domácí si však zavařili. Moris Carrozzieri fauloval ve vápně Aleksandara Lukoviče, za což nařídil sudí Velotto penaltu. Simone Pepe však pokutový kop napálil do břevna! Hosté mohli takto zmařené šance na začátku druhé půle hořce litovat.

Domácí totiž strhli vedení na svou stranu. Přímý kop našel hlavu Fabia Simplicia. Samir Handanovič míč vyrážel z brankové čáry, sudí však zapískal branku pro domácí. Že prý byl míč celým objemem za čarou. Opakovaný záběr byl nejasný. O čtyři minuty později Rossanero udeřili znovu. Tato branka padá na vrub brankáře Handanoviče. Slovinský gólman podcenil střelu Cavaniho a srazil si ji do branky.

Udinese se nevzdávalo a ještě dokázalo snížit. Antonio Di Natale naskočil do hry a během čtyř minut vyslal na branku nechytatelnou střelu z velkého vápna. V závěru byl ještě vyloučen domácí Federico Balzaretti. Sudí Velotto mu ukázal červenou kartu za přehnané protestování.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady moc nechapu tip eurofotbalu, statistiky, forma aji prestavka od posledniho zapasu mi rikaji, ze palermo prohrat proste nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

mozna snad vzajemny zapasy by tomu mohli nasvedcovat, ale to uz je davno

Reagovat
smazaný uživatel

Ved práve ze vsetko nasvedcuje tomu, ze to Palermo musi vyhrat, len takéto zapasy byvaju dost casto zradné a hlavne v talianskej serii A aby sa potom mnohí tiperi nechitali za hlavy a mozno budem medzi nimi aj ja tak ale za ten kurz neskus to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele