16. kolo
14.12.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - AC Siena 2:0

Fotbalisté Palerma přehráli Sienu i bez svého hvězdného útočníka Fabrizia Miccoliho. Oba celky mají nevyrovnanou výkonnost, ovšem ve prospěch Palerma jednoznačně hovořilo domácí prostředí. Rosaneri se posunuli na devátou pozici, zatímco Siena klesla na příčku patnáctou.

Při absenci Miccoliho se ujal přímých kopů Cesare Bovo a hned z kraje utkání trefil z přímého kopu tyč! Siena odvětila ve 12. minutě obrovskou šancí. Houssine Kharja využil zaváhání Morrise Carrozzieriho, ale jeho zakončení parádně vychytal Marco Amelia. O chvíli později se Amelia opět vytáhl. Nejprve zneškodnil hlavičku Maccaroneho a hned v zápětí i Succiho.

Po půlhodině hry se však ujalo vedení domácí Palermo. Mattia Cassani centroval z pravé strany, ovšem ukopl se a vznikl z toho nádherný padáček, kterým přehodil překvapeného Curciho. Domácí se však opět dopustili chyby v defenzívě. Mark Bresciano obral o míč Simplicia, ale nepovedla se mu koncovka. Hosté se nevzdávali. Ještě v nastaveném čase pořádně protáhl Ameliu Zuniga.

Domácí vstoupili do druhé půle ve velkém stylu. Nejprve Succi zahodil skvělou příležitost, poté Carrozzieri trefil dokonce břevno. Tlak vyvrcholil v 54. minutě, kdy si na Succiho lob naběhl Fabio Simplicio a nikým neatakovaný propálil Curciho. Ke konci utkání se trefil ještě Cesare Bovo, ale branka nebyla uznána kvůli ofsajdové pozici střelce.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele