29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

Chievo se přiblížilo k vytoužené záchraně a v dnešním utkání zdolalo jedinou brankou Luciana 1:0 sicilské Palermo. Utkání hodně ovlivnila červená karta, kterou obdržel už ve 36. minutě Mattia Cassani.

Na stadionu Bentegodi nebyl k vidění dobrý fotbal, šancí bylo na obou stranách velmi málo, nicméně zisk tří bodů ve prospěch Chieva je momentálně důležitějším aspektem. Vítězství se však nerodilo lehce, Marceliniho pokus zlikvidoval Amelia a přímý kop Cesara Bova skončil ve zdi.

Ve 36. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání, Mattia Cassani byl posledním mužem, který mohl zastavit pronikajícího Pellisiera, zastavit Pellisiera se povedlo, nicméně za cenu červené karty pro Cassaniho. Početní převaha domácí se začala projevovat, Pinziho volej šla mimo, ale ta Lucianova už skončila v síti 1:0.

Po změně stran se snad hrál ještě horší fotbal, než ten, který byl k vidění v prvním poločase. Ačkoliv mělo Chievo převahu, do šancí se prakticky nedostávalo, jenomže šance si nevypracovávalo ani Palermo. Výjimkou byla Marcoliniho hlavička, kterou musel Amelia vyrazit. Závěrečný tlak Palerma se nekonal, při posledním rohovém kopu sice šel do pokutového území domácích i brankář Amelia, ale Chievo v pohodě odvrátilo.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele