31. kolo
11.04.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Milán 0:1

AC Milán potvrdilo roli favorita, když vyhrálo na hřišti nováčka Chievo Verona. Jediný gól zápasu vstřelil v druhém poločase Seedorf.

Domácí šli do utkání se sebevědomím, před týdnem uhráli remízu 3:3 na půdě Juventusu, zatímco Milán až v nastavení zachraňoval tři body z domácího duelu s dalším nováčkem, Lecce.

Úvod zápasu přinesl náznaky šancí na obou stranách, skutečně blízko k otevření skóre ale byl až po půlhodině hry Andrea Pirlo. Jeho přímý kop, za nímž se gólman Sorrentino jen ohlédl, skončil na tyči. Chievo pak mělo ještě větší příležitost, Pinziho hlavička trefila břevno. Kromě štěstí domácím nepřál ani rozhodčí, když penaltou zavánějící střet Didy s Lucianem posoudil jako čistý.

Navzdory tomu o něco později na rozhodčího vyběhl milánský lodivod Carlo Ancelotti a vysloužil si za to vykázání na tribunu. Tam se po přestávce mohl radovat z gólu. Při Jankulovského centru naznačil Filippe Inzaghi zakončení, místo toho ale míč připravil pro nabíhajícího Clarence Seedorfa a ten se z hranice vápna neomylně trefil - 0:1.

Domácí se nevzdali a několikrát byli blízko vyrovnání. Pellissier poslal volej zblízka trestuhodně nad branku, Colucciho střelu zneškodnil Dida ve spolupráci s Favallim. V 66. minutě se po přímém kopu dostal míč do branky, asistent však odmával ofsajd tečujícího Bogdaniho. V 84. minutě hosty zachránil Dida, když Bogdanimu chytil téměř jistý gól.

Milán udržel nejtěsnější vítězství a na třetím místě se dotáhl dva body za Juventus, který má ale večerní zápas k dobru. Chievo zůstává šestnácté a ještě se bude bít o záchranu.

Autor: Petr Starý / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No Dida luxusně zalapil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo..Ce je s tim Ronaldinhem??? Hraje už vůbec? Dyt už to je jak dlouho, co jsem o něm nyslyšel..

Reagovat
smazaný uživatel

nHO mel zraneni ale ted uz s nim neni nicz ale dyz neni anceloti normalni tk tje tezky ronaldinho pred tim zranenim co ted mel rozhodoval ve vetsine zapasech a ted ho tam nedava kez by sel do ty chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si taky přál, aby šel do Chelsea..Ale zase tedka když tam je Quaresma..Ale stejnak, k čemu to je, když ho nenechá hrát..Nechává ho sedět na lavičce..Tak to moch si vypůjčit klidně někoho třeba za Sparty..Když ten trenér potřebuje aby někdo seděl v Chelsea na střídačce..! Njn..Na střídačce umí sedět každej..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele