27. kolo
08.03.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Città di Palermo 0:2

Sicilské Palermo odčinilo debakl, který utrpělo v minulém kole od Catanie, když v dnešním zápase dokázalo triumfovat na půdě silné Fiorentiny. Branky zaznamenali Simplicio a Miccoli. Fiorentina nyní ztrácí na třetí AC Milán pět bodů.

První šanci nikterak výrazného prvního poločasu měl Gilardino, někdejší hráč milánského AC trefil pouze boční síť. Na druhé straně vyprášil Freyovy rukavice Fabio Simplicio. Nebezpečný byl i Pasqualův pokus z přímého kopu, který skončil na tyči.

Po změně stran překvapivě udeřilo hostující Palermo. Cavaniho střelu Frey vyrazil na tyčku, míč ale nezkrotil, čehož využil dobíhající Simplicio a míč dorazil do branky - 1:0 pro Palermo. Pro Fiorentinu to byl těžký zásah a bylo ještě hůře. Zhruba o deset minut později propálil brankáře Freye Miccoli.

Výsledek mohl být ještě vyšší, kdyby svojí velmi dobrou příležitost využil Mattia Cassani. Bohužel pro Palermo dobře netrefil míč. Fiorentina se ještě dožadovala pokutového kopu, Simon Kjaer si vedl nedovoleně v souboji s Mutuem, ale rozhodčí pokutový kop neodpískal. Viola nakonec branku nevstřelila a celkem překvapivě prohrála 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu neuvěřitelné!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele