6. kolo
30.09.2007 15:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Empoli FC - Città di Palermo 3:1

Empoli se konečně chytilo střelecky a Palermu nasázelo o dvě branky více, než všem pěti předchozím soupeřům dohromady. Sicilský klub tak přišel o svou sérii neporazitelnosti.

Domácí mohli jít do vedení už ve druhé minutě. Po špatném odkopu Barzagliho vyrazil Fontana střelu Pozziho pouze k nohám Saudatiho, který ze sedmi metrů přestřelil prázdnou bránu. O chvíli později znovu neuspěl Pozzi, jemuž nejprve zkazil radost výtečný Fontana a následně na poslední chvíli zasahující Diana. Hosté v úvodu zahrozili jenom jednou, po Jankovičově hlavičce skvěle zasáhl Balli. Veterán v bráně Palerma Fontana měl v první půli spoustu práce a ve 35. minutě si poradil i s pokusem Tosta, při zákroku se však zranil a mezi tři tyče musel Agliardi. Empoli sice bylo lepším týmem, do kabin však odcházelo s jednobrankovým mankem. Na svědomí to měla minela brankáře Balliho, jehož následně z dvaceti metrů přehodil mladíček Cavani - 0:1.

Empoli ani po změně stran a inkasované brance neubralo nic ze své aktivity a brzy přišla zasloužená odměna. Ve 47. minutě odcentroval Giacomazzi a Pozzi přesnou hlavičkou letos vůbec poprvé rozjásal domácí tribuny - 1:1.

Domácí i nadále tlačili a dalším povzbuzením do útoku bylo vyloučení Caserty. V 76. minutě ještě hosty po hlavičce Busceho zachránila tyč, v 82. ale už po špatné práci obránců a střele Giovinca inkasovali. V nastaveném čase pak z pokutového kopu upravil na konečných 3:1 Vannucchi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele