Další články

Pavlidis se vydává za novou výzvou, řecký kanonýr vyměnil Alkmaar za Benfiku

Benfika oznámila příchod Vangelise Pavlidise z Alkmaaru. Portugalský klub za 25letého útočníka, jenž uzavřel smlouvu do roku 2029, může i s bonusy zaplatit 20 milionů eur. Součástí dohody je rovněž 10% podíl z případného dalšího transferu.

Jurásek se nevrací do Benfiky, Hoffenheim oznámil prodloužení hostování

Hoffenheim se domluvil s Benfikou na prodloužení hostování Davida Juráska, který má s portugalským klubem smlouvu do roku 2028. Třiadvacetiletý obránce zůstane v TSG do konce nadcházející sezony, součástí dohody zůstává opce ve výši 11 milionů eur.

Jurásek zůstane v Hoffenheimu, obránci bude prodlouženo hostování

Návrat do Benfiky ani odchod do jiné zahraniční ligy, o čemž se spekulovalo v minulých měsících, se nekoná. Obránce David Jurásek (23) zůstává v Hoffenheimu. S bundesligovým klubem se podle informací Livesport Zpráv dohodl na prodloužení hostování o další rok.

Girona má druhou letní posilu, z Bragy koupila útočníka Ruize

Kádr Girony čeká přestavba a její součástí se stal Abel Ruiz. Španělský útočník je druhou letní posilou třetího týmu uplynulé sezony LaLigy, katalánský celek ho získal na přestup z Bragy.

FC Porto nepočítá s Pepem, obránce nedostane nový kontrakt

Zkušený obránce Pepe se společně s portugalskou reprezentací chystá na utkání proti Česku, po letošním mistrovství Evropy pak bude řešit další budoucnost. Jistá je pro tuto chvíli jedna věc - obránce už neoblékne dres FC Porto.

Porto vsadilo na kontinuitu: Conceiçãa nahradí jeho asistent Vítor Bueno

Vítor Bueno se podle očekávání stal novým trenérem FC Porto. Čtyřicetiletý rodák z Coimbry nahradí Sérgia Conceiçãa, jemuž v uplynulých sedmi letech asistoval. Nový lodivod podepsal smlouvu do roku 2026 a oficiálně bude představený na zítřejší tiskové konferenci.

Conceição změnil rozhodnutí a opouští FC Porto, odchod bude mít mediální dohru

Sérgio Conceição koncem dubna podepisoval novou smlouvu s FC Porto a z lavičky měl portugalskému klubu šéfovat i další čtyři sezony, po několika týdnech je ale všechno jinak. Ve vedení došlo ke změnám a ty mají za následek odchod úspěšného kouče.

Benfica se na dlouhý seznam nepřidá, trenér Schmidt má důvěru vedení

Řada předních evropských klubů řeší otázku trenéra a podobné problémy nakonec nebude mít Benfica. Na lavičce lisabonského celku bude pokračovat Roger Schmidt, veřejnost o tom ujistil prezident Rui Costa.

Konec po sedmi letech? Conceicao prý v Portu končí, chystat se má do Marseille

U hráčů Porta v létě podle portugalských médií skončí trenér Sérgio Conceicao. Třiapadesátiletý kouč, který by měl odchod oznámit během úterý, tým vedl od června 2017 a získal s ním jedenáct trofejí.

Juráskův nástupce pokračuje v Benfice, lisabonský klub vykoupil Fernándeze

Benfica začala se skládáním kádru pro příští sezonu a jeho součástí bude Álvaro Fernández Carreras. 21letý španělský obránce přišel v zimě na hostování z Manchesteru United, lisabonský klub uplatnil opci a oznámil trvalý přestup.

Liga Portugal - souhrn 34. kola: Třetí místo bere FC Porto

FC Porto zvládlo závěrečný šlágr, vyhrálo v Braze a uhájilo třetí příčku. Sporting zakončil parádní jízdu triumfem nad posledním GD Chaves a ligu vyhraje o deset bodů před Benficou, která na závěr jen remizovala.

Liga Portugal - preview 34. kola: Sobota zodpoví poslední otázky

V sobotu bude uzavřena portugalská nejvyšší soutěž a přímým soubojem vyvrcholí boj o třetí místo, Braga hraje doma s FC Porto. V tuto chvíli stále není jisté, koho čeká baráž o záchranu.

Liga Portugal - souhrn 33. kola: Porto vyhrálo derby

Porto zvládlo městské derby s Boavistou a vrátila se na třetí místo před Bragou, která v přímém souboji o Evropskou ligu uspěla v Guimaraesi a zajistila si tak účast minimálně v jejím předkole, na Vitórii zbývá Konferenční liga. Sporting i po mistrovských oslavách zvítězil, vyšlápl si na Estoril. Tři body slaví rovněž Benfica. Chaves podlehl Famalicau a sestupuje o patro níže.

Liga Portugal - preview 33. kola: Portské derby

Braga vyhrála a na tahu je FC Porto, které čeká derby s Boavistou. Benfica přivítá Aroucu, na programu jsou i další dva duely.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele