3. kolo
31.08.2024 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Chris Wood (© AFP)

Wolves mají první body v letošním ročníku Premier League. Z Nottinghamu si odváží remízu

Nottingham Forest prodloužil svou neporazitelnost na startu sezóny poté, co ve třetím kole s Wolves uhrál remízu. Trenér Nottinghamu Nuno Espírito Santo tak zůstal neporažen ve střetnutích proti svému bývalému týmu.

Domácím stačilo pouhých 10 minut na to, aby se prosadili. Chrise Wooda z rohu perfektně našel Elliot Anderson a Wood skvěle umístěnou hlavičkou vstřelil první gól zápasu. Wolves se však povedlo bleskově odpovědět, když dvě minuty nato z dálky vystřelil Jean Bellegarde a trefil se parádně do horního rohu branky domácích. Oba týmy pokračovaly v intenzivním tempu, ale gól už do poločasu nepadl.

Ve druhé půli byla defenziva Wolves častokrát testována, jelikož se Forest opakovaně tlačil do šancí. Nejblíže gólu byl znovu Wood, jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti však parádně vychytal debutující Sam Johnstone.

Branka nakonec už nepadla, a celky si tudíž body dělily. Wolves tak udrželi svou sérii neporazitelnosti v lize na City Ground na sedm zápasů a připsali si první bod do letošní Premier League.

Autor: Livesport.cz / Matthew Burgess

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele