6. kolo
28.09.2024 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Tomáš Souček (© AFP)

Souček se v Premier League opět trefil a zařídil West Hamu bod na hřišti Brentfordu

West Ham United v šestém kole Premier League remizoval na hřišti Brentfordu 1:1. I přes špatný začátek pro Kladiváře si kluby dělily body poprvé od prosince 1992.

Forma týmu ze západního Londýna byla pod velením Julena Lopeteguiho zatím velmi nevyrovnaná a nedůslednosti se projevily hned od začátku zápasu. Fábio Carvalho hned v první minutě našel v pokutovém území Hammers Bryana Mbeuma, Kamerunec rychle vystřelil levačkou a dostal domácí tým do euforie.

Hosté se postupně dostávali do rytmu, ale jak Mohammed Kudus, tak Guido Rodríguez ze svých šancí minuli branku. Kudus poté ohrozil brankáře Marka Flekkena střelou z voleje, ale jeho střela byla zblokována.

Stačilo devět minut z druhého poločasu druhého, aby Tomáš Souček vyrovnal, když po střele Michaila Antonia pohotově dorazil míč do prázdné branky.

Ani jeden z týmů nedokázal vstřelit rozhodující branku, a tak se obě strany rozešly s bodem do vyrovnané tabulky.

Autor: Livesport.cz / Gregor Hynds

Komentáře (1)

Přidat komentář
OnlyWHU

Že by?

Tak dnes určitě dobrej bod z venkovního hřiště a především spravení si chuti po posledních debaklech. A tak vcelku kompaktní výkon se solidními pasážemi nejen dopředu. Zvláště v závěru dělali domácí hráči všechno možný, ale Hooper je mazák a nebaštil jim to.

Trochu mě zaráží herní projev Paqeuty, Kuduse a chvílema i Bowena. Kde že loňská superforma je!

Vzadu to ale fungovalo a gólovej spasitel Suk může konečně v klidu vydechnout. Zato o Cufa, po potížích s hvězdnými útočníky v Liverpoolu, mám obavy...

Zdá se mi ale, že základní sestava se začíná rýsovat. Nebál bych se postavit i Sammervilla i na půl zápasu i Ingse.

První nadějná vlaštovka a snad i lepšíící se letargie našich borců by tady byla.Venku jsme v lize ještě neprohráli (1-2-0), tak za týden doma bychom to poslední místo v domácí tabulce mohli vylepšit.

COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele