Další články

Výsledky můžeme hodnotit až v květnu, snaží se klidnit napětí manažer Lopetegui

David Moyes po minulé sezoně skončil ve funkci manažera West Hamu United, jeho povinnosti převzal Julen Lopetegui a španělský kouč se hodně rychle dostal pod tlak. Posílenému londýnskému klubu se nedaří podle představ, kormidelník ale nepropadá panice.

Přátelská i vyhrocená dohra anglického šlágru. Jsme ve válce, hlásí Gabriel i Guardiola

Bitvu do poslední minuty nabídl hit uplynulého kola mezi Manchesterem City a Arsenalem. Manažeři obou celků ujišťují, že jejich vzájemný vztah tato rivalita nijak nepoznamenala, přesto z obou táborů zaznívají slova o válce.

Premier League - preview 6. kola: Man City v Newcastlu

Zraněními klíčových hráčů zatížený Manchester City čeká těžká zkouška. Sobotní program totiž zahájí jejich utkání v Newcastlu. Zareagovat na jejich případnou ztrátu budou později moci i další nejbližší pronásledovatelé - Arsenal hostí Leicester, Chelsea přivítá Brighton a Liverpool se představí ve Wolverhamptonu.

Datová analýza i štědrý rozpočet. Nejmladší manažer Premier League vede ambiciózní projekt

Fabian Hürzeler (31) patří mezi největší trenérské komety současnosti. V letech 2022 až 2024 vedl St. Pauli, se kterým letos postoupil do Bundesligy a vysloužil si nabídku z anglického Brightonu, jehož se v červnu ujal jako nejmladší trenér v historii Premier League.

Nej volby pro šestý hrací týden Fantasy Premier League? Osvědčený Salah i naděje Nottinghamu

Fantasy Premier League o víkendu jede dál, tudíž je nejvyšší čas podívat se na nejlepší hráče pro šestý hrací týden. A to pomocí bodů předpovídaných umělou inteligencí Fantasy Football Hub.

Záložník Rodri za sebou má operaci, do letošní sezony už nezasáhne

Manchester City dnes potvrdil poměrně očekávanou informaci ohledně absence Rodriho. Španělský záložník si minulý týden poranil koleno a od začátku se vědělo, že se jedná o vážný problém, který hráče podle předpokladů připraví o zbytek sezony.

Dyche by mohl být odvolán

Nečekanou změnou prochází anglický Everton. Většinový podíl klubu odkoupila od Farhada Moshiriho americká společnost The Friedkin Group. Dan a Ryan Friedkinovi mají pod palcem i římské AS, kde před týdnem hodili pro nepříznivé výsledky přes palubu kouče Daniela De Rossiho. Podobný osud by mohl potkat i Seana Dychea v Goodison Parku.

Nejsme roboti, prohlásil Son Heung-min o náročném programu

Útočník Tottenhamu Son Heung-min se stal další fotbalovou hvězdou, která veřejně vyjádřila obavy ohledně počtu zápasů, které mají hráči zvládnout. Jihokorejský reprezentant uvedl, že existuje "masivní" riziko zranění hráčů tváří v tvář požadavkům, které jsou na ně kladeny. Hráči podle něj nejsou schopní se dostatečně připravit na každé utkání.

Brankář Porter v šestnácti letech vychytal Bolton, Arteta vtipkoval o vstávání do školy

Arsenal se ve středu v rámci Ligového poháru utkal s Boltonem a přestože dostal gól (5:1), největší pozornost vzbudil jeho brankář. Angličan Jack Porter v pouhých 16 letech přepsal klubovou historii, když se stal nejmladším hráčem základní sestavy v historii Gunners.

Son spekulacím o budoucnosti pozornost nevěnuje, rád by konečně vyhrál trofej

O svou budoucnost bude v nadcházejících měsících hrát Son Heung-min. 32letý korejský útočník je stálicí v sestavě Tottenhamu a v londýnském klubu má smlouvu na posledních devět měsíců, ohledně prodloužení ho zatím nikdo z vedení nekontaktoval.

Body a góly s takovou kvalitou přijdou, nepochybuje Ten Hag

Manchester United zahájí ve středu večer tažení Evropskou ligou. Rudí ďáblové věří, že se jim v domácím duelu s nizozemským Twente podaří zapomenout na nepovedený vstup do sezony Premier League.

Guardiola o zranění Rodriho: Nedá se nahradit, jeho absenci musíme vyřešit jako tým

Pep Guardiola řeší absenci klíčového záložníka Rodriho, který by kvůli vážnému zranění mohl vynechat zbytek sezony. Kouč Manchesteru City prohlásil, že je jeho povinností najít řešení a udržet klub na vítězné vlně. Španělský reprezentant v průběhu nedělního duel Citizens s Arsenalem (2:2) opustil trávník v bolestech a pokud se potvrdí podezření na přetržený zkřížený vaz v pravém koleni, mohl by čerstvý mistr Evropy chybět až rok.

Jackson s Díazem v laufu a kontroverze v Manchesteru: 5. kolo Premier League v kostce

Třaskavý šlágr na Etihad Stadium, kde Manchester City zachraňoval remízu s Arsenalem v osmé minutě nastaveného času, toho nabídl mnohé. Kromě čtyř gólů i řadu kontroverzí a emocí, o nichž se nejen na Ostrovech houfně diskutovalo. Zároveň nelze opomenout ani galapředstavení Nicolase Jacksona z Chelsea a Luise Díaze z Liverpoolu.

De Bruyne vyhlíží návrat na hřiště. Bude to brzy, prozradil trenér Guardiola

Kevin De Bruyne (33) vynechal nedělní domácí zápas Premier League proti Arsenalu, ale podle trenéra Pepa Guardioly (53) by se měl brzy vrátit do sestavy Manchesteru City. Belgičan musel nuceně střídat při středeční remíze 0:0 s Interem Milán v Lize mistrů kvůli problémům s třísly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele