12. kolo
19.11.2016 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Manchester City 1:2

V dalším zápase Pepa Guardioly na britských ostrovech přijeli Citizens na hřiště Crystal Palace, kterému po jedenácti odehraných víkendech patří v tabulce až šestnácté místo a zřejmě tedy sezonu věnuje boji o holé přežití mezi anglickou ligovou smetánku.

V zápase byli modří jasným favoritem a také se jim jako prvnímu celku povedlo skórovat. Ve třicáté deváté minutě poslal Manchester City do vedení navrátilec do sestavy Yaya Touré. Někdejší hvězda týmu si ťukla v šestnáctce balon s Nolitem a parádní ranou překonala Hennesseyho.

Na další gól se na stadionu čekalo až do šedesáté šesté minuty a postaral se o něj Connor Wickham. Ten po přihrávce Zahy překonal přízemní střelou Brava a domácí fanoušci se mohli radovat - jejich tým byl blízko remíze se slavným Manchesterem City.

Ta ovšem k nelibosti příznivců i hráčů Crystal Palace vydržela jen do osmdesáté třetí minuty. To Citizens rozehrávali rohový kop, konkrétně De Bruney, Silva nechal míč šikovně projít kolem sebe až k volnému Tourému a ten poslal míč pohodlně do otevřené branky, neboť Hennessey se zapomněl u své levé tyče. Středopolař Pobřeží Slonoviny dalším gólovým zásahem oslavil velkolepý comeback do sestavy Citizens.

Více gólů už jsme v zápase neviděli a proto Guardiolův tým slaví důležité tři body do tabulky anglické Premier League, kde mu v současné době patří druhé místo, mužstvo Crystal Palace zůstává šestnácté.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
MCFC_8

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Infernoqt

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Yaya Yaya Yaya Kolo Kolo Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že se yaya omluvil :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele