1. kolo
15.08.2009 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Sunderland AFC 0:1

Bolton předvedl klasický výkon z loňské sezóny a Sunderland si tak v poklidu došel pro možná trochu překvapivé všechny body. Ty jsou však především za první poločas zcela zasloužené.

Hosté začali novou sezónu dokonale. Už ve čtvrté minutě nacentroval do vápna Malbranque, nejvýše si vyskočila nová akvizice Darren Bent a hlavičkou otevřela skóre. První polovina poločasu nabídla mnoho příležitostí, k jedné z nich vybídl střelec Bent svou přihrávkou Jonese, který z dobré pozice nechal vyniknout Jaaskelainena.

Hned v další minutě neuspěl se svým pokusem ani Bent. Stále lepší hosté mohli zvýšit i ve 24. Minutě, ale po centru McCartneyho hlavičkoval těsně nad branku Jones. Chybující domácí ani neměli nárok na vytvoření gólové šance, když se k tomu přidal i oddychový čas Sunderlandu, šli hosté do šaten za nejužšího vedení.

První zajímavá šance Boltonu přišla po čtyřech minutách druhé půle, kdy Matt Taylor střelou minul Fulopovu branku. Největší změna ve druhém poločase byla v přihrávkách na dvojici Jones - Bent, kteří tak byli prakticky vyšachováni ze hry. A když nehrála tato dvojice, jakoby se vůbec nehrála nejvyšší anglická soutěž. Druhý poločas byl synonymem pro neatraktivnost. Slova Megsona se tak dle očekávání nepotvrdila a Bolton i nadále nejspíše nenabídne zajímavé zápasy plné šancí. Ne zrovna milovaný lodivod se pak musel chytat za hlavu v poslední minutě nastavení, když Taylorovu solidní střelu skvěle vychytal Fulop.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sunderland posílil a to se projeví 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 D.Bent da obe branky

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vyhraje Bent dá fíka

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Špilmachr

Bentik je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele