29. kolo
12.03.2008 20:45 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Portsmouth FC - Birmingham City 4:2

Portsmouth si poradil s Birminghamem a v tabulce se posunul na sedmou příčku. Na šestou Aston Villu nyní ztrácí pouze dva body.

Lepší vstup do utkání si domácí snad ani nemohli přát. Již v páté minutě centroval Baroš, Murphy zastavil míč s pomocí ruky a Defoe z penalty otevřel skóre - 1:0.

Fanoušci Portsmouthu ještě úplně neoslavili první branku a už se mohli radovat podruhé. V deváté minutě Taylor neudržel ránu Muntariho, Baroš z dorážky ještě úspěšný nebyl, Defoe ale už ano a bylo to o dvě branky - 2:0.

Birmingham ovšem nesložil zbraně a již v desáté minutě se dočkal snížení. Po rohovém kopu Larssona se k míči dostal Ridgewell a jeho snahu dotáhl Muamba - 2:1.

Portsmouth měl více ze hry a proti ráně Diopa se musel vyznamenal Taylor, který svými zákroky dodal spoluhráčům sebevědomí. To se prokázalo pět minut před přestávkou - Johnson fauloval Forssella a z následného trestného kopu překonal Jamese Larsson - 2:2.

Birminghamu vyšel závěr první půle, jeho hráči ale zcela zaspali nástup do poločasu druhého. Ve 49. minutě nedokázal Ridgewell uklidit do bezpečí trestný kop Muntariho a Hreidarsson znovu zajistil domácím vedení - 3:2.

Birmingham málem znovu dokázal vyrovnat, ovšem proti střele Jeroma se vyznamenal James. Definitivní rozhodnutí poté přinesla poslední minuta, to si na centr Mendese naběhl střídající Kanu a přesnou hlavičkou zaznamenal svou první trefu od října loňského roku.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Devil

Portsmouth doma vyhraje. tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham je rozjety, se zachranou to mysli vazne. tip 2 s peknym kursem

Reagovat
smazaný uživatel

navíc portsmouth si bude až moc věřit z FA Cupu a zápas podcení

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth doma moc zápasů neprohrává, uvidíme jak si poradí s Birminghamem, kterému to poslední dobou docela šlape a bojuje o záchranu, tudíž hlad po důležitých bodech bude u něj větší. Rozhodně to v tomto zápase přeju Birminghamu City. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nastoupil Baroš a někdo mu zlámal hnátu,aby měl důvod válet se na zemi jako prase a řvát jako postřelená svině...pořád mě sere co udělal...a to byl můj oblíbenec a fandil jsem mu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele