2. kolo
24.08.2024 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Mohamed Bayo (© AFP)

Lille OSC - Angers SCO 2:0

Lille v úterý porazilo Slavii 2:0 a stejným výsledkem skončil i souboj s nováčkem francouzské nejvyšší soutěže z Angers, LOSC se tak ideálně naladilo na blížící se odvetu posledního předkola Ligy mistrů.

Domácí byli podle očekávání lepším týmem a poprvé dostali míč do sítě už ve 21. minutě zásluhou Gabriela Gudmundssona, radost mu ovšem pokazil zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího.

Favorit se tak dočkal až po půlhodině hry. Thomas Meunier si narazil míč s Haraldssonem, z pravé strany se protáhl až před brankáře a šajtlí poslal míč přesně ke vzdálenější tyči, brankář Yahia Fofana neměl šanci zasáhnout - 1:0.

Ještě před odchodem do kabin mohla přijít pojistka, tutovku měl Ethan Mbappé a Fofana se tentokráte vyznamenal.

Lucas Chevalier v domácí svatyni dlouho mnoho práce neměl a zasahovat nemusel ani po obrátce, tou dobou mu ovšem řádně zatrnulo, Yassin Belkhdim totiž z ideální pozice hlavičkoval mimo. Přesnější už byl Farid El Melali a Chevalier musel proti jeho šanci předvést kvalitní zákrok, stejně jako si na něho nepřišel ani unikající Sidiki Cherif.

Angers drželo bodové naděje až do nastavení a v jeho šesté minutě definitivně rozhodl Mohamed Bayo, tváří v tvář Fofanovi nezaváhal a dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele