5. kolo
22.09.2024 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Alexandre Dujeux (© AFP)

Angers našlo odpověď na gól Nantes a připisuje si druhou remízu v sezoně

Lépe řečeno si připisuje druhý bod. První kola po opětovném postupu do karet celku za Stade Raymond Kopa věru nehrají. Kouče Dujeuxe může těšit i to, že se podruhé v řadě podařilo jeho svěřencům skórovat. V Nantes budou tento výsledek brát nepochybně jako ztrátu, protože svými výkony se zatím právem nacházejí v horní polovině tabulky.

V 8. minutě předvedl parádní práci s balonem Moses Simon. Jeho následný volej vytáhnul Yahia Fofana na roh. O podobné ráně snil Jean-Eudes Aholou, ale nedopadlo to podle jeho představ. Johann Lepenant přišel do Bretaně na hostování z Lyonu a zatím předvádí velice dobré výkony. Defenzivní záložník a stříbrný medailista z domácích olympijských her dokonce i skóroval.

V 18. minutě mu na malé vápno přihrál Moses Simon. Otočka s balonem pak byla rychlá a efektivní - 0:1. Jenže krátce po vedoucí trefě Jean-Charles Castelletto srazil Farida El Melaliho a rozhodčí Mathieu Vernice ukázal na penaltový puntík. Himad Abdelli si počkal na Lafontovo rozhodnutí, načež udělal to svoje - 1:1.

Ve 34. minutě se penalty po souboji s Emmanuelem Biumlou dožadoval Matthis Abline, ale marně. Lepenant při svém dalším pokusu minul. Mohutný Nicolas Pallois po změně stran zastavil unikajícího Abdelliho, nicméně ten šel na zem až příliš ochotně. Zbývající minuty už mnoho vzruchu nepřinesly, a tak se zrodila spravedlivá dělba bodů.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele