Další články

Niakhaté se po šesti letech vrací do Francie. Nottingham vyměnil za Lyon

Olympique Lyon dotáhl přestup Moussy Niakhatého z Nottinghamu Forest, kterému zaplatí 31,9 milionu eur, čímž z osmadvacetiletého stopera udělal nejdražší posilu v historii klubu. Senegalský reprezentant v novém působišti uzavřel smlouvu do roku 2028.

Trenérský zachránce Sage bude v Lyonu pokračovat, v klubu podepsal smlouvu do roku 2026

Byla to pro Lyon doslova a do písmene trefa do černého. Klub, jenž byl v uplynulé sezóně na padáka a z lavičky nesbírala přívětivé výsledky daleko známější jména Laurent Blanc a Fabio Grosso, vytáhl až na příčky zaručující pohárovou Evropu muž, který byl původně braný jako dočasná náhrada. Pierre Sage možná ani sám nečekal, že nyní bude stvrzovat novou smlouvu.

Defenzivní pilíř Brestu míří na jih Francie, Marseille získala na roční hostování Brassiera

Brest v uplynulé sezóně získal v Ligue 1 senzační třetí místo a jedním z těch, kteří se o tento historický úspěch bretaňského klubu zasadili, byl bezpochyby i obránce Lilian Brassier. Není tak divu, že si jeho výkonů všimli na věhlasnější adrese. A jako svou novou posilu ho získala Marseille. Na jih Francie přichází čtyřiadvacetiletý stoper formou ročního hostování s opcí.

Marseille má druhou posilu, z Watfordu přišel záložník Koné

Kanada je ve čtvrtfinále letošního ročníku jihoamerického šampionátu a čas na oslavy rozhodně neměl Ismaël Koné. Záložník si místo nich vyřešil budoucnost, dnes dopoledne byl potvrzen jeho transfer z Watfordu do Marseille.

Benrahma se do West Hamu nevrátí, Lyon aktivoval opci na přestup

Saïd Benrahma se zabydlí v Lyonu. Alžírský křídelník do francouzského klubu přišel v zimě na hostování z West Hamu United a Olympique nyní uplatnil opci na přestup.

Marseille představila trenéra De Zerbiho. Těším se na fanoušky a Stade Vélodrome, říkal

Velmi strastiplnou uplynulou sezónu prožívala Marseille. Francouzský velikán sice zapsal v Evropské lize postup až do semifinále, jenže v Ligue 1 obsadil až osmou příčku, takže se na evropské scéně v následujícím ročníku vůbec neukáže. Zašlý lesk a slávu se nyní bude snažit oprášit nový kouč Roberto De Zerbi, který byl při sobotě oficiálně představený fanouškům.

AS Monaco vytáhlo do boje o Mikautadzeho, útočník souhlasí s nabídkou

Georges Mikautadze za sebou má podivný rok plný vzestupů, pádů a také stěhování a v poslední činnosti bude pokračovat. Gruzínský útočník opět odejde z FC Metz a vybírá si nového zaměstnavatele, velkou šanci má AS Monaco.

Marseille brzy představí nového trenéra, tým převezme De Zerbi

Olympique Marseille zažil hodně nepovedenou sezonu a o nápravu se má postarat Roberto De Zerbi. 45letý Ital bude novým trenérem slavného francouzského klubu, obě strany jsou domluveny.

Spory s bývalkou o alimenty přestupu nezabránily, Safonov odešel z Krasnodaru do PSG

PSG v předvečer startu evropského šampionátu v Německu zahlásilo posilu do brány. Matvej Safonov, který do klubu dorazil z ruského Krasnodaru za zhruba 20 miliónů eur, má vytvořit konkurenci pro Gianluigiho Donnarummu a Arnaua Tenase. S oznámením tohoto přestupu se muselo počkat, neboť rodák ze Stavropolu neměl vyřešené spory se svou bývalou manželkou.

Škriniar vyhlíží start na třetím ME, uplynulý rok hodnotí velmi pozitivně

Milan Škriniar (29) povede slovenskou reprezentaci na mistrovství Evropy v Německu s kapitánskou páskou. Stoper PSG, jenž si zahrál i na předchozích dvou kontinentálních šampionátech, věří, že Slováci jsou nyní v porovnání s minulými turnaji jako tým silnější.

Still se vrací do práce, u kormidla RC Lens nahradí Haiseho

Will Still se začátkem května rozloučil s Remeší a co nevidět se do práce vrátí. Stále teprve 31letý trenér si dojednal nové angažmá, od příští sezony povede RC Lens.

První nová tvář v Leverkusenu, defenzívu vyztuží mladík Belocian

Leverkusen si letos podmanil německou klubovou scénu a k udržení pozic by mu měl pomoci i Jeanuël Belocian, teprve devatenáctiletý obránce je první letní posilou Bayeru.

Změny v Nice: Nový sportovní ředitel Maurice se hned činil, přivedl trenéra Haiseho

Nice v uplynulé sezóně obsadilo v Ligue 1 páté místo, a přestože kouč Francesco Farioli plnil klubové cíle a vrátil celek z jihu Francie do evropských pohárů, došlo na trenérském postu ke změně. A nejen k té, Les Aiglons mají i nového sportovního ředitele. Florian Maurice přitom sehnal za italského stratéga náhradu, tou se stal Franck Haise, který doposud působil v Lens.

Očekávaná trenérská rošáda v Lille: Fonsecu u kormidla střídá Génésio

Bruno Génésio se stal novým trenérem LOSC Lille, kterému se upsal do roku 2026. Sedmapadesátiletý Francouz nahrazuje Paula Fonsecu, jehož kroky povedou do AC Milán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele