10. kolo
19.10.2019 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lyon stále tápe a pod novým koučem jen remizoval s Dijonem

Zdá se, že zatím ani výměna kouče Lyonu nepomohla. Olympique doma nenašel recept na obranu předposledního Dijonu a debut Rudiho Garcii skončil bezgólovou plichtou. Z té mají pochopitelně větší radost hosté, byť jejich postavení v tabulce se ještě zhoršilo. Les Gones nevyhráli už osmé utkání v řadě a spadli už na šestnácté místo.

Brazilský kouč Sylvinho je pryč a Lyon měl nově pozvednout Rudi Garcia. Zdali se mu to povede ukáže až čas, každopádně začátek se mu nevydařil a remíza 0:0 s Dijonem je jednoznačnou ztrátou.

Už začátek zápasu byl ze strany favorita nervózní, ale Dijon toho nedokázal naplno využít. Postupem času získávali Les Gones větší jistotu na balónu a těsně před přestávkou se mohli ujmout vedení. Maxwel Cornet dostal balón do běhu, načež se z hranice vápna pokusil vystřelit a jen těsně minul. Trefit branku byl v prvním poločase celkově velký problém.

Bohužel po obrátce žádná výraznější změna nenastala. Až v 62. minutě vytáhl poprvé v zápase skvělý zákrok brankář Gomis, na němž si vylámal zuby Dembélé. Šance Lyonu pak začaly konečně přicházet a Gomis byl v jednom ohni. Finální fáze Lyonu byla jednoduše špatná a to se až do konce nezměnilo. Sudí dokonce nastavil dlouhých šest minut, ale i po jejich vypršení svítilo na světelné tabuli nadále skóre 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele