2. kolo
12.08.2017 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Metz 2:0

Bordeaux opět potvrdilo, že se mu proti Métám daří a díky brankám Vady a Sankharého zvítězilo bez problému 2:0. Méty si za celý zápas vlastně nevytvořily žádnou velkou příležitost.

Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně, jenomže dlouho marně hledali cestičku k brankáři Didillonovi. Obrana Mét fungovala dobře a v podstatě až na jedinou výjimku k ničemu Girodins nepouštěla. Tou jedinou výjimkou ale byla první branka, kterou ve 44. minutě vstřelil Valentin Vada. Kamano mu poslal přihrávku a Vada měl spoustu času zvednou hlavu a neomylně zakončit. Nutno podotknout, že poločasové vedení domácích bylo naprosto zasloužené.

Kouč hostí určitě nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, tedy co se týče útočné fáze, a tak nachystal poločasové střídání. Na trávník vyběhl Niakhaté, nicméně nějaké výrazné zlepšení to nepřineslo. Naopak v 64. minutě vlétl do vápna Malcom, přesnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Younousse Sankharého a ten měl snadnou úlohu.

Bordeaux dvougólové vedení v pohodě hlídalo. Na závěrečnou desetiminutovku vyběhl na hřiště i český záložník Jaroslav Plašil, ale zápas už byl tou dobou rozhodnut.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele