17. kolo
06.12.2015 14:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Montpellier HSC 2:2

Olympique Marseille musel proti Montpellieru dvakrát dotahovat, tudíž za remízu bude nakonec asi vděčnější. I když je pravda, že si Míchelova skvadra před zápasem nepřipouštěla pomalu nic jiného než vítězství.

První šanci utkání si na konto připsal Michy Batshuayi (kdo také jiný v dresu domácích, že ano), ale jako první šli do vedení hosté. Ve 33. minutě výborně přihrál Ryad Boudebouz na spoluhráče Rodrigua Ningu, jenž který překonal vyběhnuvšího Steva Mandandu - 0:1. Poločasový stav tedy OM pranic nepotěšil. Zvláště když v jeho samotném závěru skvěle zasáhl Laurent Pionnier proti Barradovi.

Záhy po změně stran však bylo srovnáno. Hráč, který předtím střílel, nyní nahrával. Batshuayi sice na jeho nabídku nedosáhnul, ale vše zblízka jistil Rémy Cabella - 1:1. Nerozhodný výsledek však ukazovala světelná tabule jenom sedm minut. Pak vyrobil chybku Karim Rekik a Ninga měl před sebou už jednoduchou úlohu - 1:2.

Brankář MHSC se potom vyznamenal proti pokusu Georges-Kevina N’Koudoua, nicméně v 72. minutě už byl krátký na zásah Bouny Sarra, který vytěžil maximum právě z N’Koudouovy práce - 2:2. Courbisovi svěřenci tedy nyní obsazují patnáctou pozici, zatímco Marseille se sice už nachází v horní polovině tabulky, ale pořád minimálně šest bodů za vysněnými pozicemi.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele