19. kolo
18.12.2015 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - Montpellier HSC 1:0

Nice v závěru roku přerušilo sérii pěti zápasů bez vítězství a díky jediné brance Oliviera Boscagliho dokázalo skolit ve slušné formě hrající Montpellier. Ten mimochodem utrpěl teprve druhou porážku za posledních deset ligových utkání. Domácí si díky těmhle třem bodům definitivně pojistili pátou příčku.

Asi nejnebezpečnějším hostujícím hráčem byl opět Ninga, který za poslední čtyři utkání skóroval hned pětkrát a právem si u kouče Rollanda Courbise vymodlil místo v základní sestavě, ačkoli před pár týdny hrál ještě jen za rezervu, nicméně svou úvodní možnost v branku neproměnil, neboť proti němu zasáhl gólman Cardinale.

V 18. minutě také poprvé výrazněji zahrozili domácí, Ben Arfa kroutil míč mezi tři tyče, avšak brankář Pionnier mu jeho pokus polapil. Les Aiglons se nakonec dočkali gólu po půlhodině hry. Koziellovu střelu sice Pionnier ještě vyrazil, jenže pouze do míst, kam přiběhl Boscagli a pohodlně dorazil.

Dá se říci, že Montpellier soupeře opravdu zatlačil až v posledních dvaceti minutách. K vyrovnání měl možná nejblíže střídající Roussillon, jenže jeho hlavičku zlikvidoval jistý Cardinale. V závěrečných chvílích mohl ještě náskok navýšit Germain, jenže ten zbytečně váhal se zakončením, takže z akce mu nezbylo nic.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele