22. kolo
23.01.2016 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - SM Caen 1:2

Caen konečně přerušilo sérii šesti zápasů bez vítězství. Montpellier naopak pokračuje ve výsledkové krizi a pod vedením nového kouče Pascala Baillse se dočkal jen své třetí porážky. Domácí se tak i nadále propadají tabulkou zase k spodním patrům, v tuhle chvíli disponují jen dvoubodovým náskokem na sestupové pásmo.

Kde jsou ty časy, kdy byl Montpellier v roce 2012 fotbalem úplně poblázněný a senzačně získal ligový titul. Letos pouze tvrdě bojuje o záchranu, a i když je opravdu předčasné něco hodnotit, volba Baillse za o vánocích rezignujícího Courbise asi nebyla úplně tou šťastnou. V novém roce dokázal vyhrát pouze v rámci Coupe de France.

MHSC nezačal utkání vůbec špatně. Ve 23. minutě se po rohovém kopu Boudebouze dostal k míči ve vápně Bensebaini, jenž ho dokázal levačkou usměrnit k tyčce. Jenže pět minut před přestávkou se Caen podařilo srovnat. Imorouův centr zleva doplachtil až na druhou stranu k Rodelinvi, který krásnou volejí překonal gólmana Pionniera.

V 52. minutě SMC zasadil rozhodující úder. Féret posunul balón na Imoroua, ten prchl po levé straně obránci Hiltonovi, následně našel na hranici malého vápna Delorta, jenž se otočil s míčem směrem k brance a překonal bezmocného Pionniera. Byl to pro něj již sedmý ligový zásah, ale vůbec první od 5. prosince.

Domácí měli k dispozici nějaké šance na vyrovnání, s koncovkou se ovšem tentokráte moc neskamarádili. Především Ninga odmítl velkou možnost, z celkem velkého úhlu se z bezprostřední blízkosti neprosadil. Deset minut před koncem brankář Vercoutre vytáhl zákrok proti Camarovi, Dabo následně hlavičkoval mimo.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele