18. kolo
12.12.2015 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - EA Guingamp 2:1

Velice pozoruhodný průběh mělo utkání mezi Montpellierem a Guingampem. Nevěříte? Pak čtěte dál!

MHSC se po hodně matném vstupu do sezony pomalu zvedá. Ovšem v duelu s Guingampem bylo zapotřebí i soupeřovy nedisciplinovanosti. Tým Jocelyna Gourvenneka šel totiž do vedení jako první. Sloan Privat vyrazil naproti Saliburově centru z rohu a než se obránce Hilton stačil vzpamatovat, spatřil balon za zády vlastního brankáře - 0:1.

Jenže už minutu poté zkratoval Nicolas Benezet a po druhé žluté (první dostal ve 27. minutě) musel předčasně do kabin. La Paillade toho využili až po změně stran. V 54. minutě Ryad Boudebouz centroval a Souleymane Camara vsítil hlavou svou třetí branku v sezoně - 1:1. Za necelých deset minut bylo ještě veseleji.

Camara se znovu ocitnul ve vápně s balonem, ale tentokrát si vyčíhal vhodný moment k přihrávce na zcela neobsazeného kolegu Rodrigua Ningu, který měl před sebou zcela odkrytou klec - 2:1. V 80. minutě mohli hosté vyrovnat. Laurent Pionnier jen vyrážel, Julien Cardy vystřelil, ale Morgan Sanson za svého brankáře zaskočil. MHSC tedy bude chtít potvrdit vzestup proti Nice, zatímco na Toulouse čeká příště Lille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele